Info

FESTIVAALIALUE

Sijainti
Tuskan festivaalialue sijaitsee Suvilahden tapahtumakentällä. Yleisöportti sijaitsee lähellä Kauppakeskus REDIä, koksikadun ja leonkadun risteyksen tuntumassa. Alueelle on vain yksi yleisön sisääntuloportti, jossa on useampia kaistoja. Huomioikaa, että lipunluku- ja rannekekäytännöistä johtuen jonotusajat saattavat olla perjantaina verraten pitkiä.

Aukioloajat
Pe 28.6.2019 klo 13:00-01:00
La 29.6.2019 klo 13:00-01:00
Su 30.6.2019 klo 14:00-23:00

Jokaisen päivän viimeinen artisti lopettaa esityksensä 60 minuuttia ennen porttien sulkeutumista. Tarkat soittoaikataulut aikataulu-sivulta.

Ikäraja
Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.

Saapuminen
Paikalle kannattaa saapua julkisilla kulkuneuvoilla: metrolla Kalasataman metroasemalle.

Joukkoliikenteen aikataulut löytyvät osoitteesta www.hsl.fi.

Pysäköinti Helsingissä on maksullista. Festivaalialueen läheisyydessä ei ole parkkitilaa autoille.
Lähin kaupunkipyöräasema sijaitsee Kalasatamassa. Omalla polkupyörällä saapuville ei valitettavasti ole varattu omaa vartioitua pyöräparkkia.

OnniBus.com liikennöi Helsinkiin lähes 20:lla reitillä päivittäin. Bussit liikennöivät Helsingissä Kampin bussiterminaalista, josta on kätevästi metroyhteys Kalasataman pysäkille, aivan Suvilahden tapahtumakentän viereen. OnniBus järjestää ylimääräisiä paluukuljetuksia Kampista sunnuntaina klo 23 jälkeen. Lue lisää www.onnibus.com/tuska .

Kauppakeskus REDI tarjoaa Tuska-kävijöille edullisemman pysäköinnin parkkihallissaan hintaan 10 € /vrk välillä 28.–30.6.. REDIn parkkihallista on varattu Tuska-kävijöiden käyttöön parkkipaikkoja K5-kerroksesta, katso tarkemmat ajo-ohjeet osoitteesta: https://www.redi.fi/saapumisohje/
Alennetun hinnan pysäköinnille saat, kun noudat sitä varten lipukkeen QParkin asiakaspalvelusta K2-kerroksesta tai REDIn infosta katutasosta.  
 
Kauppakeskuksen Info palvelee: ma-pe klo 10-21, la 10-19 ja su 12-18.

Q-Parkin info sijaitsee K2 kerroksessa ja palvelee: ma-pe klo 7 – 23, la 7 – 22, su 9 -22.

KARTTA
LIPUT

Lippuinfot LIPUT-sivulla:
http://tuska.fi/fi/liput

ELÄKELÄISLIPPUKIINTIÖ (päivitys 24.6.)
Yli 65-vuotiaille eläkeläisille varattu lippukiintiö on loppu.

VIP AREA 51

VIP AREA 51 -PAKETTIIN SISÄLTYY
TUSKA 2019 VIP-passi, kaulanauha ja ranneke
Sisäänkäynti pääporteista omaa VIP-kaistaa festivaalilalueelle (passilla pääsee kulkemaan omasta portista koko päivän)
Pääsy VIP Area 51:lle festivaalialueen sisällä
VIP Area 51 palvelut: baari A-oikeuksin, erilliset saniteettitilat, sauna sekä palju
Yksi ateria Black Dining-ravintolassa tai Burgerkioskissa per passin oikeuttama päivä

Black Diningiin voit varata pöydän ennakoon Tableonlinesta. (Varauksen yhteydessä peritään ennakkomaksu 10€ / hlö, joka hyvitetään paikan päällä laskussa.) Black Diningissa voi toki illastaa myös ilman ennakkovarausta. Ruokalistaa pääset katsomaan täältä.

VIP AREA 51
VIP Area 51 sijaitsee pääportilta katsoen festivaalialueen oikeassa laidassa.(kts. tämän sivun kartta-kohta). VIP Area 51 on avoinna festivaalin aukioloaikoina.

LIPUN VAIHTO PASSIIN JA RANNEKKEESEEN
Ostamasi VIP-lippu vaihdetaan VIP -passiin ja -rannekkeeseen. Passi ja ranneke on noudettavissa ennakkoon kauppakeskus REDIn toisessa kerroksessa sijaitsevasta Tuskan rannekkeenvaihtopisteestä. Rediin pääset parhaiten saapumalla metrolla Kalasataman asemalle. Katso video rannekkeenvaihtopisteelle saapumisesta täältä. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Tuska-festivaalin ikäraja on 18 vuotta. Passi ja ranneke ovat henkilökohtaisia ja ranneke kiinnitetään ranteeseen paikan päällä. Et siis voi noutaa niitä esim. ystäväsi puolesta. Samalla saat myös ruokalipun / ruokaliput, joilla voit lunastaa ateriasi festivaalialueella.

Rannekkeenvaihtopisteen aukioloajat ovat seuraavat:

Ma 24.6.     klo 12 - 18
Ti 25.6.       klo 12 - 18
Ke 26.6.     klo 12 - 18
To 27.6.     klo 12 - 20
Pe 28.6.    klo 10 - 18

Festivaalin aikana VIP-passin voi noutaa Suvilahden festivaalialueen Akkreditointi-pisteestä, joka sijaitsee pääportilla, osoitteessa Koksikatu 1.

VIP Area 51 -passilaisille on Akkreditointi-pisteeseen varattu erillinen jono.

Huomiothan myös, että festivaalin Akkreditointi-pisteellä saattaa olla ruuhkaa, erityisesti perjantaina.

Akkreditointi-piste on avoinna seuraavasti:

Perjantai 28.6.        klo 12.00 – 22.30
Lauantai 29.6.         klo 13.00 – 22:30
Sunnuntai 30.6.        klo 14.00 – 20.30

PIKKU-TUSKA

Pikku-Tuska
Pikku-Tuska tarjoilee lapsille ja lapsenmielisille roppakaupalla viihdykettä ja ihmeteltävää sunnuntaina 30. kesäkuuta klo 14.00-17.00, jolloin juniorifestarit juhlitaan Tuskan festivaalialueella Suvilahdessa. Pikku-Tuska on uusi konsepti, jonka myötä jokainen kolmen päivän sekä sunnuntain sisäänpääsyyn oikeuttavan Tuska-lipun haltija voi tuoda mukanaan 0-10 vuotiaan tulevan hevikansalaisen tutustumaan metallifestaritunnelmaan.
Pikku-Tuska alkaa jo puoliltapäivin Tuskan rannekkeenvaihtopisteellä REDIssä lasten kasvomaalauksella, Saata Nalle Tuskaan -askartelulla ja muulla heviliitännäisellä toiminnalla. Tämän jälkeen mini-legioona nalleineen marssii Suvilahden festarilalueelle katsomaan klo 15.00 alkavaa Hevisauruksen konserttia. Festareilla viihtymisen ja alueen antiin tutustumisen jälkeen hevi-iltapäivä huipentuu paluulla REDIin ja Tuskan rannekkeenvaihtopisteelle, jossa järjestetään Hevisauruksen meet & greet / nimmarisessio klo 17:00.
Klo 17:00 jälkeen Suvilahden festivaalialueella ilta jatkuu vain aikuisille sopivalla ohjelmalla.

TUSKA EXPO

Cirko - Maneesi

Metastazis
Jos korvat ovat täynnä, mutta silmissä on vielä tilaa, anna sysimustan sielusi johdattaa itsesi Metastazis Studion tykö. Valuta goottipiimä pikariin ja nauti Valnoirin grafiikasta. Exposta voi myös ostaa herran teoksia kotiluolaa synkentämään.
 
Metalheads Against Bullying
Jokainen hevikansalainen tietää, että niittien ja nahan alla olemme kaikki samanlaisia ja samanarvoisia. Metalheads Against Bullying levittää sanomaa siitä, että kaikki moshaavat samalta viivalta. TuskaExpossa myynnissä MAB-paitoja ja muuta räyhää merchiä, joista saatava tuotto ohjataan kiusaamisen vastaiseen toimintaan.

scar.fi
Jos ei pitissä saa tarpeeksi osumaa, niin Scar Team pitää huolen siitä, että Tuskan väki saa arpia, mustetta ja reikiä nahkaansa. Expossa paikalla ovat parhaat kehonmuokkauksen ammattilaiset, jotka tuunaavat ruhon kuin ruhon uuteen uskoon.

Keltainen Jäänsärkijä
Legendaarisen Keltaisen Jäänsärkijän levymessuvankkurit vyöryvät jälleen Tuskaan. 30 vuoden kunnioitettavaan ikään päässyt levykauppa pitää huolen, ettei Tuskan väki jää ilman himoitumpia plättyjä. Rustaa jo ostoslista valmiiksi ja hanki parhaat hevilevyt itsellesi!
 
Deadfine
Deadfine takaa, että vaativimmatkin metallimöröt ja -möröttäret saavat gearinsa viimeisteltyä uskottavaan Tuska-kuosiin. Täältä löydät mustimmat paidat, rouheimmat asusteet ja paljon muuta pimeää maustetta festariasuun.

Beard Park
Beard Parkin synkät saksikädet muotoilevat hevipehkot uskottavaan festarikuosiin. Kaipasipa piiskatukkasi tasausta tai turpajouhet trimmausta, niin hommat hoituvat viiltävän tarkasti äreällä ammattitaidolla. Expossa terän alle pääsee ilman ajanvarausta.
 
Uusix
Homma uusixsixsix! Helsingin kaupungin hornanhöyryisissä Uusix-verstaan työpajoissa taivutetaan vanhaa materiaa manalan seppien opastuksella uuteen muotoon. Verstas tukee kisällien työllistymismahdollisuuksia ja auttaa heitä luomaan nahkansa.
Metalli- ja koruverstaissa tehtyjä belsebubin leimaamia artefakteja voi hankkia itselleen Exposta.
 
Shadow Room Project
Mikä on pimeän olemus? Vastaus saattaa löytyä Tuskasta, jossa aihetta tutkii Shadow Room Project. Mikäli kuljet mieluummin varjoisia polkuja valoisten sijaan, olet oikea asiantuntija osallistumaan kyselytutkimukseen ja raapustamaan ajatuksesi mustaan kirjaan.

Routa Design
Tuskan omaksi seppämestariksi nimetty Kirsi Vahtera on takonut rautaa festareille jo vuodesta 2016! Tänä kesänä voit hankkia itsellesi Exposta Mestarin vastikään lanseeraaman korusarjan. Näistä helyistä itse sammon ryöstäjäkin on kateellinen!

Viking Drinking Horns
Viking Drinking Horns myy ainutlaatuisia kiillotettuja ja luonnollisia viikinkisarvia juomapikareina. Kaikki sarvet on käsitelty ainutlaatuisella lakalla, joka estää pahan hajun tai maun syntymisen. Pikarien lisäksi tuotteisiin lukeutuu niin vyöpidike kuin pöytä-ständi sarville. Viikinkisarvia kaiken kokoisia 50 millilitrasta kolmeen litraan!

Lehmus Roastery
Musa ei ole ainoa hyvä tumma paahto, mitä Tuskassa on tarjolla. Lehmus Roastery nimittäin takaa, että festivaalikävijät saavat hörpittäväkseen maan äreimmät sumpit ja piristävimmät Early Grave -teet. Paahtimesta turahtaa niin mustaa kamaa, että väsyneinkin hevari saadaan taatusti riivattua moshpit-kuntoon!

ESTEETTÖMYYS

Liikunta- ja näkörajoitteiset
Saattaja (1 hlö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. Saattaja ei tarvitse erillistä lippua. Isojen ulkolavojen miksaustornien läheisyydessä on pyörätuolikorokkeet. Suvilahden tapahtuma-alueesta pyritään tekemään mahdollisimman esteetön pyörätuoliasiakkaille. Pyörätuolireitti pääportilta tapahtumakentälle on merkattu karttaan (huom! portaat muissa väliköissä). Kaikilla tapahtumaa varten rakennetuilla WC-alueilla on esteettömiä käymälöitä.

RUOKA

3 Kaverin Jäätelö

3 Kaverin Jäätelö on suomalainen yritys, joka valmistaa herkullista jäätelöä luonnollisista raaka-aineista. Valikoimaan kuuluu niin perinteisiä kermajäätelöitä, vegaanijäätelöitä sekä vähemmän sokeria sisältäviä jäätelöitä. Keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita tai lisättyä ilmaa et 3 Kaverin jäätelöistä löydä

Black Dining

Tuskan oma ravintola, jonka mustanpuhuvassa maailmassa rauhoitat sielusi ja kesytät nälkäsi. Voit varata pöydän ennakoon Tableonlinesta. (Varauksen yhteydessä peritään ennakkomaksu 10€ / hlö, joka hyvitetään paikan päällä laskussa.) Black Diningissa voi toki illastaa myös ilman ennakkovarausta. Ruokalistaa pääset katsomaan täältä.

Bun & Yi

Bun & Yi Premium Asian Food tarjoaa tuoreista raaka-aineista valmistettua maukasta aasialaista festariruokaa, kuten suosittua kana kung pota ja paistettuja nuudeleita.

Cone's

Cone'sin tarina sai alkunsa, kun kolme kaverusta päättivät tuoda Suomeen Tokiosta tutut crepetötteröt. Creppien katuruokaversio täytetään tuoreilla marjoilla ja hedelmillä sekä herkullisilla makupareilla Nutellasta ja kermavaahdosta Oreo-kekseihin. Tuoreiden marjojen ja hedelmien käyttö onkin Cone'sin valttikortteja iloisen asiakaspalvelun ja elämyksellisen ruokakokemuksen ohella. Ota annoksestasi kuva - jos maltat!

Flying Reindeer

Puhtaita makuja pohjoisesta! Poroburgeria ja muita herkkuja!

Garden by Olo

Garden by Olo on rennolla ilmapiirillä varusteltu bistro. Tarjolla olisi pohjoisen synkkää makumaailmaa pohjois-afrikkalaisiin makuihin yhdistettynä

Habibi Mediterrenean Cuisine

Habibi on yksi Helsingin suosituimmista lähi-idän ja välimeren ruokaravintoloista ja tarjoaa mm. laajan valikoiman erilaisia kasvis-,vegaani- liha-, kana-, ja salaattiannoksista.

JJ's BBQ

JJ's BBQ tarjoaa oma valmistamassa JJ's BBQ Smokerissa tammella pitkään savustetuista lihoista valmistettuja annoksia asiaankuuluvine lisukkeineen. Tarjolla on aikaisemmilta vuosilta tuttuja aitoja BBQ-herkkuja burgereista runsaisiin lihaplattereihin. Näihin herkkuihin pääset tutustumaan myös vastikään Saloon avatussa ravintolassa, NAM!

Joen Ruokapriha

Joen Ruokapriha tarjoaa laadukasta kala- ja riistaruokaa. Puruveden muikkuja; Viinijärven kalalaitoksen savukirjolohta aurajuustolla, hirvipulled, hirvimakkaraperunoita, riistapullia, buffalo chicken stripsejä, perinteisempää kebabbia. Annokset sis. paistetut perunat tai maalaisranskalaiset, lämpimät vihannekset ja talon kastikkeen (valkosipuli, bbq) sekä coleslaw-salaattia.

 

Mo Kitchen & Cafe

MO Kitchen and Cafe on Pohjois-Afrikkalainen konsepti, jossa on paljon tuoreita sesongin raaka-aineita. Valikoima sopii niin vegaaneille kuin sekaaneillekin. Tutut tuotteet saavat potkua meidän marokkolaisen keittiön seitsemästä peruselementistämme: couscous, tagine-menetelmä, charmoula, harisa, ras el hanout, marinoidut sitruunat ja brewat. Nämä perinteiset elementit tuodaan esille modernilla tvistillä.

Onam

Ônam on uudenlainen vietnamilainen ruokakonsepti, joka tarjoaa asiakkailleen aitoa vietnamilaista ruokaa suoraan katukeittiöstä. Konseptin on luonut pariskunta Leida & Theo, joiden ruokafilosofiaan kuuluu kevyitä ja terveellisiä annoksia, jotka ovat valmistettu perhereseptillä. Suurin osa annoksista on gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja löytyy paljon. Tofuannoksissa käytämme paikallisesti tuotettua luomutofua.

Papa's Smokery BBQ

Papa's Smokery BBQ tarjoaa premium Streed Foodia, joka on valmistettu huolella valituista ja laadukkaista raaka-aineista. Annoksemme sisältävät ensiluokkaisia lihoja, jotka savustetaan omassa savustusuunissamme hitaasti ja miedolla lämmöllä mureiksi. Meiltä saat annokset matkaan nopeasti turhia jonottelematta, jotta voit keskittyä olennaiseen, mausta ja laadusta tinkimättä!

MAJOITUS

Leirintä ja majoitus
Clarion tarjoaa hotellimajoitusvaihtoehdon Tuska-kävijöille: -15% alennus päivän hinnasta promokoodilla ”TUSKA” ajalle 24.6 - 5.7.2019. Varaukset myyntipalvelusta koodilla meilitse: reservations.cl.helsinki@choice.fi tai puhelimitse 010 850 3820.

Rastilan leirintäalue sijaitsee samannimisen metroaseman vieressä, liikkuminen sinne Suvilahdesta metrolla Kalasataman asemalta on kätevää ja metromatka kestää n. 12 minuuttia. Leirintäalue on Helsingin kaupungin liikuntaviraston ylläpitämä ja siten avoinna kaikille.

TURVALLISUUS

Turvatarkastus
Järjestyksenvalvojat tekevät portilla sisääntulijoille turvatarkastuksen. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi portilla.

Narikka/tavaransäilytys
Festivaalialueen pääportilla on maksullinen narikka. Kertakäynnin hinta on 3€. Säilytystilojen rajallisuuden vuoksi emme voi säilöä narikassa rinkkoja tai muita isoja laukkuja. Isot laukut voi säilöä Helsingin rautatieaseman tavarasäilytyksessä.

Kielletyt esineet, aineet ja asiat
Omien alkoholijuomien tuominen tapahtumaan on kielletty. Portilla suoritetaan laukkutarkastus. Tapahtumaan saa tuoda yhden (1) läpinäkyvän, avaamattoman muovipullon alkoholitonta juomaa tai tyhjän, läpinäkyvän, muovisen juomavesipullon per asiakas. Suurin sallittu pullokoko on 1,5 litraa. Kaikki pullot tarkistetaan portilla ja järjestyksenvalvojilla on täysi oikeus käyttää omaa harkintaansa ja kieltää epämääräisten juomapullojen viemisen festivaalialueelle.

Kaikenmoinen koristautuminen on erittäin suotavaa, kunhan otatte huomioon asusteidenne turvallisuuden. Eturivissä ryysiessänne saatatte vahingoittaa kanssajuhlijaa naularannekeellanne. Festivaalialueen portilla järjestyksenvalvojat tarkistavat ulkoasunne ja poistavat kaiken vaaralliseksi kokemansa, esimerkiksi nauloista tehdyt rannekkeet. Asustautumisessa onkin syytä ottaa käyttöön terve maalaisjärki.

Muita kiellettyjä esineitä festivaalialueella ovat (terä)aseet, lasipullot, purkit, alumiinitölkit, järjestelmäkamerat, nauhurit sekä sateenvarjot ja kaikki vaarallisiksi luokiteltavat esineet. Järjestyksenvalvojat tekevät portilla sisääntulijoille tarkastuksen näiden esineiden poissulkemiseksi.

Mikäli kuitenkin mukananne on jotain vaaralliseksi katsottavaa, festivaalialueen portilla on narikka, johon voitte tavaranne jättää.

Lemmikkieläinten tuominen alueelle on kielletty.

Avotulen teko alueella on kielletty, joten esim. kertakäyttögrillien tuominen alueelle on kielletty.

Retkituolit
Retkituolit on sallittuja festivaalialueella, sen reuna-alueilla - mutta EI esiintymislavojen edessä.

Video- ja valokuvaaminen
Taskukameralla kuvaaminen on alueella sallittua. Kaikenlaisten ammattimaisten järjestelmäkameroiden, video- ja muiden nauhurien tuonti alueelle on kuitenkin kielletty.

Tupakointi alueella
Tupakointi on kielletty esiintymislavojen välittömässä läheisyydessä, teltoissa, sekä sisätiloissa. Otathan muut huomioon tupakoidessasi.

Ensiapu & sairaanhoito
Alueella on ensiapupiste, joka on merkitty pohjakarttaan ja Tuska-appiin. Alueen ollessa kiinni ja vamman ollessa vakava kannattaa ottaa yhteyttä Terveyspalvelujen neuvontaan, puh. 09 100 23.

Lähin apteekki löytyy REDIstä. Yliopiston apteekki Mannerheimintie 96:ssa Töölössä on auki 24h.

PALVELUT

Ruoka ja juoma
Alueelta löytyy ruokamyyntipisteitä moneen makuun, sekä Black Dining à la carte -ravintola. Ravintolalistaus löytyy tämän sivun RUOKA-kohdasta.
Juomavesipisteet on merkitty alueen pohjakarttaan vaaleansinisellä pisaran kuvalla.

Narikka/tavaransäilytys
Festivaalialueen pääportilla on maksullinen narikka. Kertakäynnin hinta on 3€. Säilytystilojen rajallisuuden vuoksi emme voi säilöä narikassa rinkkoja tai muita isoja laukkuja. Isot laukut voi säilöä Helsingin rautatieaseman tavarasäilytyksessä.

Appsit
Tuskan älypuhelinsovellukset tulevat ladattaviksi myöhemmin.

Alepa-kontti
Alueella on Alepan konttikauppa, josta löytyy normaalihinnoin kaikki tarvittavat festivaalieväät ja -tarvikkeet.

Info-piste
Alueella, pääportin tuntumassa palvelee info-piste, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä.

Pullonkeräys- ja kierrätys
Alueella on festivaalin toimesta järjestetty pullonkeräys, jonka tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen. Alueella kerätään Biojätettä ja sekajätettä (merkattu "ORGANIC" ja "MIXED"). Ruokailuvälineet ja lautaset ovat biohajoavia.

Löytötavarapiste
Festivaalin löytötavarapiste sijaitsee pääportilla narikan ohessa. Mikäli löydät alueelta jotain arvokkaan oloista, voit toimittaa sen löytötavarapisteeseen tai lähimmälle järjestyksenvalvojalle. Jos hukkaat jotain, käy kysymässä sitä löytötavarapisteeltä. Tapahtuman jälkeen noutamatta jääneet löytötavarat toimitetaan Pasilan poliisitalon löytötavaratoimistoon keskiviikkoon 3.7. mennessä.

Nimikirjoitukset
Signing sessions powered by Aku Ankka

Pe 28.6.
Battle Beast 14.45-15.15
Anthrax 15.30-16.00
Marko Hietala 16.50-17.20
Amorphis 17.45-18.15
Swallow The Sun 18.45-19.15
Jere Lehtinen and Gold medal 19.45-20.15

La 29.6.
Delain: 15.45-16.15
Lost Society: 18.00-18.30
Stam1na: 19.00-19.30
Kvelertak: 20.00-20.30

Su 30.6.
Halestorm: 16.30-17.00
Rytmihäiriö: 17:20-17:50
Jinjer: 19.10-19.40

Telttasauna
Alueella on 2 saunaa, joista toinen VIP-alueella. Saunojen sijainnit merkitty karttaan vihreällä.

MAKSUTAVAT

Maksutavat
Tuskassa toimivat kaikki maksuvälineet; mobiilimaksaminen, luotto- ja debit-kortit sekä käteinen. Festivaali suosittelee käyttämään digitaalista rahaa.

JATKOKLUBIT

Jatkoklubit

VIRGIN OIL CO.
Pe 28.6.
Oceanhoarse, Misterer, Pulse

La 29.6.
Block Buster, Vagabond Hearts, Tocornal

Liput ennakkoon sekä Tuskan rannekkeella 10€, liput ovelta 15€. Ennako: Tiketti.
http://www.virginoil.fi

ON THE ROCKS
Pe 28.6.
Stereo Terror DJ’s
23:00-05:00
Liput: 3€ + 3€ eteispalvelumaksu
Tuskarannekkeella tai lipulla vapaa pääsy
 
La 29.6.
Tuska best of 1998-2019: DJ Sampsa & DJ Gary
23:00-05:00
Liput: 3€ + 3€ eteispalvelumaksu
Tuskarannekkeella tai lipulla vapaa pääsy
 
Sun 30.6.
Shiraz Lane, Dirt, DJ Mikke
21:00-04:00
Liput: 14/15€ + 3€ eteispalvelumaksu. Ennakko: Tiketti.
Tuskarannekkeella tai lipulla ovilippu puoleen hintaan.
https://www.rocks.fi/

PRAHA
To 27.6. Iron Maiden Day
Pe 28.6. Finnish Metal Day
La 29.6. The Big Four Day
Su 30.6. Swedish Metal Day
https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/praha

 

AA
Threshold