Main partners

Metron portista ulos, REDIn portista sisään ja ranneke käteen. Ehkä pitstoppi Tuska-merchin ennakkotilausten noutopisteellä ja kaveriporukka kokoon jollain kauppakeskuksen terasseista. Tämän jälkeen tarvitseekin vain kävellä reteästi sisälle mustasta portista Tuskaiselle festarikentälle – porttiteoria siis toimii! REDI huolehtii ihan kaikista festarille saapujista: tarvitsitpa sitten rannekkeen käteen tai VIP- tai pressiakkreditoinnin.

“Oispa kaljaa” -meemit voi unohtaa, sillä Koff kärrää Tuskaan lavakaupalla ilolientä janoa sammuttamaan. Kaakeloi illalla huolellisesti, mutta älä aamulla laatoita.

Sirkkelöikö kitara korvaa ja tykittääkö tuplabasari suoraan rintalastaan? Kyllä, olet Tuskan päälavalla. Festarin suurinta lavaa isännöi itseoikeutetusti Suomen paras rock-kanava: Radio Rock. Soittavat mitä haluavat, kuten Tuskan bänditkin.

Metallimekka Helsinki on toiminut Tuskan itseoikeutettuna tyyssijana jo reilun 20 vuoden ajan. Pääkaupunkimme epäpyhä maaperä saa tänäkin vuonna toimia kesän pimeimpien pitojen näyttämönä. Tulitpa läheltä tai kaukaa, tämä kaupunki ottaa kaikki hevarit kiirastulen lämmöllä vastaan.

Festivaalille sisääntullessa on yleisöä vastassa TuskaForum. Helsingin Sanomat ja Tuska rakentavat parhaillaan yhdessä puheohjelmaa, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Kokoamme kolmen päivän aikana yhteen kansainvälisesti kiinnostavimmat puhujat totuuden, tasa-arvon ja sananvapauden teemojen ympäriltä.

Co-operators

  • Alepan konttikauppa palvelee janoisia ja nälkäisiä metallipäitä rankan festariviikonlopun myötä- ja vastamäissä. Mitä Alepasta ei saa, sitä ei hevari tarvitse. Kaikki ilman ylimääräistä festarilisää tietty!

  • Tietoevryn koodivelhot vastaavat tänäkin vuonna Tuska-appin kehittämisestä. Sovellus muistutuksineen toimii festarinaikaisena oikeana kätenäsi, joten kannattaa tutustua siihen jo ennakkoon – heti kun se on valmis.

  • Edringtonin lähetit tuovat Kentuckyn bourbon-tynnyreiden parhaimmiston Tuskan kentille bluegrass-banjojen säestyksellä. Olit sitten kokeneempi maissiviskien maistelija tai täysi noviisi tammitynnyritontilla, saat varmasti ensiluokkaista suun kostuketta ja bourboneihin perehtyneen palvelun.

  • Tuskan Inferno-lava on jo klassikko ja syystä. Suomen pitkäikäisin metallilehti kuuluu Tuskaan kuin nenä päähän.

  • Kolikot kuuluvat kuolleiden silmille! Siksi Tuska muuntuu täysin käteisettömäksi festivaaliksi yhdessä Pohjoismaiden suurimman mobiilimaksutoimijan MobilePayn kanssa. Lataa MobilePay ja hoida maksut nopeasti & turvallisesti – eli keskity festarista nauttimiseen. Luonnollisesti myös yleisimmät korttimaksutavat toimivat Tuskassa.

  • Nopeus on DNA:ssamme. Pidämme huolen, että yhteydet toimivat moshpitissäkin. Puhelimestakaan ei lopu virta festariviikonlopun aikana, kun käytät latauskaappia Tuska Expossa. Festarin jälkeisessä jetlagissa arkeen laskeutumista helpottaa, kun nauttii kotisohvalla esimerkiksi Netflixin huippuviihteestä, tietysti huippuyhteyksillä.

Co-creators

Accelerators

Tuska Expo