Main partners

REDI on portti Tuskaan! Suorinta reittiä moshaamaan pääsee kauppakeskus REDIn ja Kalasataman metroaseman kautta, jotka toimivat tänä vuonna kulkureittinä festivaalialueelle. Tuska on käsin kosketeltavissa koko kauppakeskuksessa, josta löytyy myös rannekkeiden vaihtopiste, info ja Tuska-store. Maiharia toisen eteen ja kohti Rediä, hopi, hopi!

 

Oispa kaljaa! No tietty on! KOFF voitelee pahimmatkin örinäkurkut Tuska-kuosiin paremmin kuin vuohen veri ja antaa virtaa ankarampaankin pittiin. KOFF on niin ensimmäisen kuin viimeisenkin festaripäivän paras kaveri. Keravan kultainen nektari on festarin paras janojuoma!

Asenne on Rock, niin ihanan rock! Tuskan päälavan sorkkajalkainen valtias on itseoikeutetusti Suomen kirkkaasti ykkösin radiokanava Radio Rock, joka roiskii festaritunnelmat korviisi niin stagelta kuin radiostakin.

Helsinki Awaits! Älä missaa kesän mustinta viikonloppua, vaan tartu pirua sarvista ja ota Tuskan piletit haltuun Ticketmasterilta ja vähän äkäseen!

 

Caught in a Mosh! Varmista paikkasi viikonlopun kestävässä hikisessä pitissä! Laita kolmipäinen vainukoirasi asialle ja hanki lippusi nyt Lippu.fi:stä vähän äkäseen!

Corpsepaintit valmiina, maiharit kiillotettu ja panosvyöt ladattu, mutta lippu puuttuu? Älä pelästy lipun kirkasta väriä, meininki on silti taatusti mustaa. Ota piletit haltuun Tiketistä ja vähän äkäseen!

Co-operators

  • Alepa on naapurihevari, jonka tunnet nimestä. Evästä ja vaikka Tompan suosimaa slaykkari-voita leivän päälle. Koska keikalla voi kastua naapurihevarin hiestä, kontista löytyy myös sadeviittoja ja muuta tykötarvetta, jottei corpsepaintit pääse valumaan. Kaikki tämä festarialueen Alepa-kontista, ilman ylimääräistä festarilisää tietty!

  • Moneltas se vuonobändi vetikään? Mistäs sitä safkaa saikaan ostettua ja mihin aikaan jatkot starttaavat? Älä luota huojuvaan kaveriin, vaan lataa luuriisi Tiedon Tuska-appi. Kaikki festarin tärkeimmät infot näppärästi taskussasi.

Media Partners

Accelerators