Liput

LIPPUKAUPAT
Tuska-liput myy Ticketmaster, Lippu.fi sekä Tiketti.

LIPUNHINNAT
1 pv pe & su alk. 89,00€ - SU SAATAVILLA RAJOITETUSTI
1 pv la alk. 99,00€ - SOLD OUT
2 pv alk. 119,00€ - SOLD OUT
3 pv alk. 139,00€ - SOLD OUT

2- ja 3-päivän lippuja vaihdetaan rannekkeisiin Tuskan rannekkeenvaihtopisteellä kauppakeskus Redin toisessa kerroksessa. Rediin pääset parhaiten saapumalla metrolla Kalasataman asemalle. Katso video rannekkeenvaihtopisteelle saapumisesta täältä.

Tuska-festivaalin kolmen päivän liput sekä kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla pääsee kulkemaan festivaalialueelle sisään ja sieltä ulos myös kesken tapahtumapäivien. Ranneke on henkilökohtainen ja  toimii sisäänpääsynäsi kaikkina festivaalipäivinä. Suosittelemme silti myös lipun/sen varaustietojen säilyttämistä mahdollisia ongelmatilanteita silmällä pitäen.

Päivälipulla vain kerran festivaalipäivässä alueelle sisään, niitä ei vaihdeta rannekkeisiin. Kaikki festivaalin liput luetaan elektronisesti portilla, kuten myös ennakkovaihdonkin yhteydessä.

Jokainen lippu tulee vaihtaa rannekkeeseen henkilökohtaisesti: Tarkoittaen, että irtonaisia rannekkeita ei luovuteta kenellekään, vaan ne kiinnitetään vaihtotilanteessa suoraan lipunhaltijan ranteeseen, jotta ne tulevat kiinnitetyiksi oikein ja mahdollisilta väärinkäytöksiltä vältytään.

Tuskan rannekkeenvaihtopiste palvelee Redissä:

Ma 24.6.     klo 12 - 18
Ti 25.6.       klo 12 - 18
Ke 26.6.     klo 12 - 18
To 27.6.      klo 12 - 20
Pe 28.6.     klo 10 - 18

Voit vaihtaa lippusi rannekkeeseen myös festivaalin pääsisäänkäynnillä Suvilahdesssa (Koksikatu 1). Rannekkeenvaihto alkaa tuntia ennen festivaalin porttien avautumista pe 28.6. klo 12:00.

Rannekkeenvaihto ennakkoon tapahtuu Tiketin laitteistolla. Jos olet ostanut Tuska-lippusi Ticketmasterista tai Lippu.fi:stä, voit vaihtaa lippusi rannekkeeseen vasta lipunostoa seuraavana päivänä, jotta lipun tiedot ehtivät päivittyä lipunlukua varten toisista lippukaupoista Tikettiin.

Ennakkoon rannekkeen vaihtaneille on perjantaina oma kaistansa sisään festivaalialueelle eli vaihtaessasi rannekkeesi ennakkoon, pääset myös “ohituskaistaa” alueelle sisään.

Muistathan kuitenkin varautua jonoihin portilla varsinkin ensimmäisenä festivaalipäivänä. Tästä syystä suosittelemme paikalle saapumista hyvissä ajoin ennen ensimmäistä esiintyjää, jonka haluat nähdä.

VIP AREA 51 -LIPUNHINNAT
VIP 1pv pe & su alk. 169€
VIP 1pv la alk. 179€
VIP 3pv alk. 269€

VIP AREA 51 -PAKETTIIN SISÄLTYY
- TUSKA 2019 VIP-passi, kaulanauha ja ranneke
- Sisäänkäynti pääporteista omaa VIP-kaistaa festivaalilalueelle (passilla pääsee kulkemaan omasta portista koko päivän)
- Pääsy VIP Area 51:lle festivaalialueen sisällä
- VIP Area 51 palvelut: baari A-oikeuksin, erilliset saniteettitilat, sauna sekä palju
- Yksi ateria Black Dining-ravintolassa tai Burgerkioskissa per passin oikeuttama päivä

LIPUN VAIHTO PASSIIN JA RANNEKKEESEEN
Ostamasi lippu vaihdetaan VIP -passiin ja -rannekkeeseen. Passi ja ranneke on noudettavissa ennakkoon kauppakeskus REDIn toisessa kerroksessa sijaitsevasta Tuskan rannekkeenvaihtopisteestä. Rediin pääset parhaiten saapumalla metrolla Kalasataman asemalle. Katso video rannekkeenvaihtopisteelle saapumisesta täältä. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Tuska-festivaalin ikäraja on 18 vuotta. Passi ja ranneke ovat henkilökohtaisia ja ranneke kiinnitetään ranteeseen paikan päällä. Et siis voi noutaa niitä esim. ystäväsi puolesta. Samalla saat myös ruokalipun / ruokaliput, joilla voit lunastaa ateriasi festivaalialueella.

Rannekkeenvaihtopisteen aukioloajat ovat seuraavat:

Ma 24.6.     klo 12 - 18
Ti 25.6.       klo 12 - 18
Ke 26.6.     klo 12 - 18
To 27.6.      klo 12 - 20
Pe 28.6.     klo 10 - 18

Festivaalin aikana VIP-passin voi noutaa Suvilahden festivaalialueen Akkreditointi-pisteestä, joka sijaitsee pääportilla, osoitteessa Koksikatu 1.

VIP Area 51 -passilaisille on Akkreditointi-pisteeseen varattu erillinen jono.

Huomiothan myös, että festivaalin Akkreditointi-pisteellä saattaa olla ruuhkaa, erityisesti perjantaina.

Akkreditointi-piste on avoinna seuraavasti:

Perjantai 28.6.        klo 12.00 – 22.30
Lauantai 29.6.         klo 13.00 – 22:30
Sunnuntai 30.6.        klo 14.00 – 20.30

RUOKAILU
Ruokalipukkeella saa yhden ruoka-annoksen anniskelualueen Black Dining –ravintolasta tai burgerkioskeista niiden aukioloaikoina. Ei sisällä juomia.

Voit tehdä Black Dining -pöytävarauksen ennakkoon osoitteesta: https://www.tableonline.fi/. (Ennakkovarauksen yhteydessä peritään ennakkomaksu 10€ / hlö, joka hyvitetään paikan päällä laskussa.) Black Diningissa voi toki illastaa myös ilman ennakkovarausta.

Jo ostetun tavallisen festivaalilipun voi upgradeta VIP-lipuksi.

Ostorajoitus 6 kpl per asiakas.
2 pv & 3 pv liput vaihdetaan rannekkeeseen.

FESTIVAALIN IKÄRAJA
Koko tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.

 

 
AA
Threshold