Miiseria Ultima

MISERIA ULTIMA

Miseria Ultima on suomalainen Dark Electro / EBM -bändi, jonka perustivat Aleksi Martikainen ja Kimmo Huhtala vuonna 2016.

Miseria Ultima tarjoilee synkkiä ja melankolisia sävyjä raivokkaan elektronisen musiikin tahdissa.

Debyyttialbumi "Phosphor" julkaistiin Advoxya Recordsin kautta vuonna 2017. Levyn julkaisun jälkeen bändi teki useita keikkoja kotimaassa Suomessa ja ulkomailla, bändien kuten Nachtmahrin, Priestin, King Satanin, Larvan, Fear of Dominationin ja monien muiden alan orkesterien kanssa. 

Seuraava albumi “Graygarden” äänitettiin vuosina 2018-2019 välillä ja julkaistiin aikaisin vuonna 2020 Advoxya Recordsin ja Inverse Recordsin kautta.

Bändi allekirjoitti diilin veteraaniyhtiö Alfa Matrix yhtiön kanssa vuonna 2022, joka oli aiemmin tunnettu jo alan genren julkaisuista. Kolmas albumi “In Colors of Void” julkaistiin loppuvuodesta 2022.

Bändi on keskittänyt tähtäimensä tulevaisuuteen, jossa mahdollisuudet siintävät. Miseria Ultiman pääkonsepti on tuoda teemoja ja mielenmaisemia melankoliasta ja pohjoisesta kylmyydestä musiikkiinsa. Melankolian lisäksi bändi tuo konseptissaan introspektiivisiä, runojen muotoilemaa ja filosofiaa mukailevaa lyriikkaa rakentaakseen oman tiensä äärimmäisen elektronisen musiikin polullaan. Tämä ei ainoastaan heijasta jäsenten musiikillista taustaa aikaisemmissa bändeissä, mutta myös halua rakentaa ja kehittää musiikkiaan uuteen suuntaan.

http://miseriaultima.com/

30.6.2023
KVLT
BL 2
Sabaton 2023
Ne O 2023
Igorrr
SW v3