raksa

TUSKAN TALKOOT ON NYT TUSKA KVLT

TUSKA KVLT – TULE LUOMAAN TUSKAA
Vuoden 2022 Tuska KVLT -haku on päättynyt.

For information in English, click here!

Tuska KVLT on yhteisö, joka kokoaa yhteen festivaaleista, metallimusiikista ja -kulttuurista kiinnostuneet ihmiset. Tuska KVLT-yhteisö tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla merkittävänä osana festivaalin toteutumista, tilaisuuden tutustua uusiin ihmisiin kuin myös saada uusia ja ainutlaatuisia kokemuksia, joita ei hevillä unohdeta! Tuska KVLT on olemassa turvatakseen metallimusiikin ja –kulttuurin jatkuvuutta sekä mahdollistaakseen niiden uusiutumisen.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta festivaaleilla toimimisesta, 18 vuoden ikä ja hyvä asenne riittävät! Kaikkiin tehtäviin on perehdytys. Tehtävistä ei makseta palkkaa, korvausta tai muuta vastiketta. Valitut saavat lisätietoa tehtävistä ja aikatauluista sähköpostilla.

Tuska KVLT-jäsenten oikeudet:
- Tuska KVLT-paita ja -ranneke
- tehtävien välissä järjestetty yhteinen ruokailu
- festivaalin päätteeksi järjestettävä päätösjuhla
- pyydettäessä todistus toimintaan osallistumisesta

Huomioithan, että yhteisön edut koskevat toimintaan asiallisesti osallistuneita henkilöitä.

Tuska KVLT -bändihaku 2023 on päättynyt. Kesän 2023 Tuska KVLT -bändit julkaistaan myöhemmin.

Tuska KVLT-meininkejä voit seurata niin Instagramissa kuin myös TikTokissa @tuskakvlt, sekä Facebookissa Tuska KVLT -ryhmässä.

TUSKA KVLT TIIMIT JA TEHTÄVÄT
Tuska KVLT -elämys koostuu ohjatusta ja vapaasta toiminnasta, jolloin näet festivaalituotannon kaikki ulottuvuudet! Ohjattuna toimintana Tuska KVLT -tehtäviä on tarjolla viikko ennen festivaalia, festivaalin aikana sekä kaksi päivää sen jälkeen, ja tehtävät toteutetaan ohjatusti alan ammattilaisten toimesta. Festivaalilla viettämäsi vapaan toiminnan aikana toivomme sinun hauskanpidon ohessa ilmoittavan meille mahdollisesti kohtaamistasi kyseenalaisista teoista ja toimista eteenpäin.

ALUERAKENNUS SEKÄ -PURKU
Aluerakennuksen aikaisissa tiimeissä tehtävänäsi on olla mukana luomassa Tuskaa juhlakuntoonsa festivaaliviikonloppua varten, jolloin olet osana unohtumattoman festivaalikokemuksen rakentamista Tuskan kävijöille. Aluepurun aikana tehtävänäsi on varmistaa, että erilaiset rakennelmat, somisteet ja kalusteet saadaan pakattua ja säilöttyä talteen seuraavia vuosia varten! Toiminta rakennuksen sekä purun aikana tapahtuu festivaaliviikolla sekä heti festivaalin jälkeen.

➣ CONSTRUCTION TEAM
Tuskan luonti – sitä rakennustiimin toiminta konkreettisesti on. Tämän tiimin toiminta keskittyy festivaalin rakennukseen sekä purkuun. Tehtäviin kuuluu muun muassa aitojen, telttojen sekä opasteiden rakentamista ja paikalleen laittoa.

➣ DECORATION TEAM
Somistustiimissä jätät oman jälkesi festivaalin visuaaliseen ilmeeseen ja muutat festivaalialueen arkisesta metalliseen juhlakuntoon. Aluetaiteen, kalustuksen ja koristeiden rakentaminen ja paikalleen laitto kuuluvat somistustiimin reviiriin.

➣ SUSTAINABILITY TEAM
Aluerakennuksen kestävän kehityksen tiimissä varmistat, että festivaalin aikainen kierrätys tulee onnistumaan mutkattomasti! Tehtävänäsi on huolehtia muun muassa siitä, että kierrätykselliset toiminnot löytävät oikean paikkansa festivaalialueelta, jolloin festivaalikävijöiden asianmukainen kierrätys tulee sujumaan kuin tanssi – tai pikemminkin kuin moshaus. Äiti Maa kiittää ♥.
 

ASIAKASPALVELULLISET FESTIVAALITEHTÄVÄT
Festivaalin aikaiset tiimit sekä tehtävät painottuvat asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on Tuska KVLT:n näkyvin osa festivaalivieraille, jolloin toimit Tuskan edustajana tapahtuma-aikana. Rauhallinen ja kiireestä järkkymätön ote toimintaan on asiakaspalvelutiimeissä kullanarvoista. Tiimien tehtävät hoituvat pääasiassa seisaaltaan ja toiminta tapahtuu suurimmaksi osaksi festivaaliviikonloppuna.

➣ WRISTBAND EXCHANGE TEAM
REDI:n rannekkeenvaihtopisteellä tulet olemaan ensimmäinen kontakti asiakkaan ja Tuskan välillä! Rannekkeenvaihdossa huolehdit, että jokainen asiakas saa oikean rannekkeen oikealle päivälle. Hyvällä asiakaspalveluasenteella sekä tarkkaavaisuudella pärjää tässä tiimissä pitkälle! Tiimiläisiä kaivataan festivaaliviikon torstaille ennakkorannekkeenvaihtoon sekä festivaaliviikonlopulle.

➣ BAR & RESTAURANT TEAM
Anniskelun ja ruokahuollon tiimissä toimit avustavissa tehtävissä festivaalin anniskelu- ja ruokaravintoloissa, jolloin pääset kurkistamaan festivaalien kulissien taakse. Tehtäviisi voi kuulua asiakaspalvelua, varastojen täydentämistä sekä muita ravintolan ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Tiimiläisiltä ei vaadita anniskelu- tai hygieniapassia, ja toiminta tapahtuu festivaaliviikonloppuna.

➣ CLOAKROOM SERVICE
Narikassa huolehdit asiakkaiden nahkatakeista ja niittilaukuista ammattilaisten opastuksella. Palveluhenkisyydellä ja iloisella asenteella pärjää tässä tiimissä loistavasti! Toiminta tapahtuu festivaaliviikonloppuna.

➣ MERCHANDISE TEAM
Merchandise-pisteellä pääset avustamaan ammattihenkilökuntaa, joka lajittelee ja myy festivaalin virallisia univormuja sekä Tuskan artistien fanituotteita. Tehtäviisi voi kuulua asiakaspalvelu kassatyön ohessa sekä tuotteiden lajittelu ja järjestely. Tiimi on tehtäviensä parissa festivaaliviikonloppuna, jolloin pisteellä käy kova kuhina.

➣ SUSTAINABILITY TEAM
Festivaalin aikana kestävän kehityksen toiminta keskittyy kierrätyksen toiminnallisiin sekä opastaviin tehtäviin. Voit toimia muun muassa pullonkeräyksen parissa tai ohjeistaa festivaalikävijöitä asianmukaiseen kierrätykseen. Tuska KVLT ♥ Äiti Maa. Toiminta tapahtuu festivaaliviikonloppuna.

Lisätietoa ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin saat osoitteesta tuskakvlt@tuska.fi.

Ne O 2023
Igorrr 2023
Sabaton 2023
Ne O 2023
Devin 2023
SW v3