TUSKAN TALKOOT ON NYT TUSKA KVLT

TUSKA KVLT – TULE MUKAAN LUOMAAN TUSKAA
Linkki hakemukseen täältä.

MIKÄ? Tuska KVLT on entisen talkootyön evolvoitunut muoto, jossa heviyhteisö pääsee kukoistamaan festivaalituotannon parissa. KVLTin tarkoitus on luoda Tuskaa ja pitää hauskaa ja se toimii hevikansan yhteisöllisyyden ja hevitapahtumien jatkuvuuden edistämiseksi.

MITEN? Tuska KVLTin jäseneksi eli tuttavallisemmin kvlttilaiseksi tullaan hakemalla mukaan toimintaan internetissä ja ilmestymällä paikalle sovittuun aikaan. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin 18 vuoden iän ja päihteettömyyden tehtäviin osallistuessasi. Uhratakaan ei tässä kvltissa tarvitse kuin aikaa!

Tuska KVLTin jäsenenä toivomme sinun sitoutuvan tehtäviisi, jotta festivaalikokemuksesta saadaan kaikille osapuolille sujuva ja miellyttävä. KVLT on merkittävässä roolissa Tuskan luomisessa ja sinun toimintasi osana yhteisöä on elintärkeää.

MIKSI? Tuska KVLT tarjoaa ympärillesi yhteisön täynnä samanhenkisiä ihmisiä. Kvlttilaisen etuja festivaaliviikolla ovat tunnistamista helpottava KVLT-paita, jota odotamme sinun käyttävän tehtäviin osallistuessasi, ohjatun toiminnan lisäksi vapaamuotoinen toiminta ja oleilu festivaalialueella festivaalin aikana, mahdollisuus ruokailuun festivaaliviikolla, eksklusiivinen päätösjuhlinta, tiedonsaanti Tuskan tapahtumista ennen muita, mahdollisuus osallistua KVLT-yhteisön keskeiseen toimintaan jatkossa sekä halutessasi voit pyytää festivaalin jälkeen todistuksen KVLT-tehtävien tekemisestä. Yhteisö voi tarjota sinulle paljon muutakin – ajanvietettä, verkostoitumista, kokemusta, you name it!

Huomioithan, että kvlttilaisen edut koskevat vain roolinsa mukaiset tehtävät toimittaneita henkilöitä.

 
KVLTIN TIIMIT JA TEHTÄVÄT
 
Tuska KVLTin toiminta on monialaista ja tehtäviä löytyy kaikenlaisille tyypeille taustasta tai osaamisesta riippumatta. Festivaaliviikkosi tai -viikonloppusi kvlttilaisena jakautuu ohjattuun ja vapaaseen toimintaan, eli pääset näkemään festivaalituotannon kaikki ulottuvuudet. Ohjatun toiminnan tiimit ja tiimien tehtävien kuvaukset löydät alta. Vapaan toiminnan aikana voit oleilla vapaasti festivaalialueella toimien samalla KVLTin lähettiläänä: kvlttilaisten toivotaan toimivan hauskanpidon ohessa silmäpareina festivaalijoukossa ja ilmoittavan mahdollisesti kohtaamistaan kyseenalaisista teoista ja toimista eteenpäin. KVLTin voimalla rakennetaan ja toteutetaan metallifestivaalielämys, joka ei hevillä unohdu!
 
SVSTAINABILITY TEAM
Kestävän kehityksen tiimissä toiminta keskittyy kierrätyksen toiminnallisiin sekä opastaviin ja valvoviin tehtäviin. Vastuullisuuteen panostetaan tänä vuonna Tuskassa entistä kovemmin ja kestävän kehityksen tiimissä alueen yleinen siisteys ja viihtyvyys ovat sinun heiniäsi. Voit esimerkiksi toimia pullonkeräyksen parissa tai ohjeistaa festivaalikävijöitä asianmukaiseen kierrätykseen. Toiminta tässä tiimissä sijoittuu festivaalin ajalle. Tuska KVLT ♥ Äiti Maa.
 
CONSTRVCTION TEAM
Tuskan luonti – sitä rakennustiimin toiminta konkreettisesti on. Rakennustiimi jakautuu kolmeen osioon: aluerakennukseen ja -purkuun, lavarakennukseen ja -purkuun sekä logistiikkaan. Toiminta sijoittuu pääasiassa festivaalin ulkopuolelle, mutta festivaalin aikana vapaaseen toimintaan kuuluu silmäparina toimiminen festivaalijoukossa ja mahdollisten kohtaamiensa kyseenalaisuuksien ilmoittaminen eteenpäin.

Aluerakennukseen ja -purkuun kuuluu festivaalirakenteiden, kuten aitojen ja telttojen rakentamista ja purkua sekä alueen kalustamista. Lavarakennus ja -purku on tarkkaa toimintaa, jonka sujuvan ja turvallisen etenemisen vuoksi huolellisuus sekä aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on toivottavaa. Suurin osa sekä alue- että lavarakennuksen ja -purun toiminnasta on fyysistä. Kevyempiäkin tehtäviä on aluerakennuksessa ja -purussa tarjolla, mutta tehtävät vaihtelevat päivien mukaan. Näissä hommissa pääset ihailemaan kättesi tuotoksia moshpitistä festivaalin aikana!

Logistiikan parissa toiminta keskittyy aluerajaukseen, kulkureitteihin, varastoihin, kuljetukseen ja tavaraliikenteeseen. Olet osana varmistamassa toiminnan sujuvuutta ja festivaalivieraiden kulun helpottamista, kun kulkureitit Suvilahdessa kääntyvät tänä vuonna kulkemaan Redin kautta.
 
DECØRATION TEAM
Aluesomistuksen tiimissä toiminta sijoittuu festivaalin rakennus- ja purkuaikoihin. Festivaalin aikana vapaaseen toimintaan kuuluu silmäparina toimiminen festivaalijoukossa ja mahdollisten kohtaamiensa kyseenalaisuuksien ilmoittaminen eteenpäin. Somistustiimissä pääset muuttamaan festivaalialueen ilmeen arkisesta metalliseen juhlakuntoon, sillä aluetaiteen, kalustuksen ja koristeiden rakentaminen kuuluvat somistustiimille. Osa tehtävistä rakennuksessa ja suurin osa purussa ovat fyysisiä, mutta tehtävien sisällöt vaihtelevat päivien mukaan. Somistustiimissä pääset jättämään oman jälkesi festivaalin visuaaliseen ilmeeseen ja toteuttamaan itseäsi esimerkiksi koristeworkshopissa!
 
CVSTOMER SERVICE TEAM
Asiakaspalvelun tiimissä olet KVLTin näkyvin osa festivaalikävijälle ja samalla Tuskan edustaja. Iloinen olemus on paras asusteesi ja sosiaalisuus auttaa luomaan positiivisia kohtaamisia tehtävissä.

Asiakaspalvelun tiimissä voit toimia merchandise-myynnissä, rannekkeenvaihdossa, narikassa, porttipalveluissa, ravintolatoiminnassa tai opastustehtävissä. Asiakaspalvelun tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, mutta esimerkiksi merchandise-myynnissä kassakoneen tuntemuksesta on hyötyä. Sopiva peruskunto auttaa myös, sillä tehtävät hoituvat pääasiassa seisaallaan. Rauhallinen ja kiireestä järkkymätön ote toimintaan on asiakaspalvelun tiimissä kullanarvoista.

Kaikkiin KVLTin tehtäviin on perehdytys. Tärkeintä on hyvä asenne, joka vie sinut pitkälle kvlttihommissa!
 
Voit hakea kvlttilaiseksi tästä. KVLTiin valituille henkilöille ilmoitetaan kevään aikana sähköpostitse tarkemmasta tiimijaosta, tehtäväkuvauksesta ja toiminnan aikataulusta. Lisätietoa ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin saat osoitteesta tuskakvlt@fme.fi. KVLT-meininkejä voit seurata myös Instagramissa @tuskakvlt.

HUOM! Kvlttilaisena olosta ei makseta palkkaa tai muuta vastiketta.

Sonata
3teeth