TUSKAN TALKOOT ON NYT TUSKA KVLT

TUSKA KVLT – TULE LUOMAAN TUSKAA
Vuoden 2022 Tuska KVLT -haku alkaa keväällä 2022.

Tuska KVLT on yhteisö, joka kokoaa yhteen metallimusiikista, -kulttuurista ja festivaaleista kiinnostuneet ihmiset. KVLT:n jäsenenä pääset osallistumaan festivaalin järjestämiseen. Yhteisö tarjoaa sinulle ajanvietettä, verkostoitumista, kokemuksia… you name it!

Tuska KVLT on olemassa turvatakseen metallimusiikin ja -kulttuurin jatkuvuutta sekä mahdollistaakseen niiden uusiutumisen.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta festivaaleilla toimimisesta, 18 vuoden ikä ja hyvä asenne riittää. Kaikkiin tehtäviin on perehdytys. Tehtävistä ei makseta palkkaa, korvausta tai muuta vastiketta. Valitut saavat lisätietoa tehtävistä ja aikatauluista sähköpostilla.

KVLT-jäsenten oikeudet:
- KVLT-paita ja -ranneke
- tehtävien välissä järjestetty yhteinen ruokailu
- festivaalin päätteeksi järjestettävä päätösjuhla
- pyydettäessä todistus toimintaan osallistumisesta
Huomioithan, että yhteisön edut koskevat toimintaan asiallisesti osallistuneita henkilöitä.

KVLT-meininkejä voit seurata Instagramissa @tuskakvlt sekä Facebookissa Tuska KVLT 2020 -ryhmässä.

TIIMIT JA TEHTÄVÄT
KVLT-elämys koostuu ohjatusta ja vapaasta toiminnasta, näet siis festivaalituotannon kaikki ulottuvuudet. Vapaan toiminnan aikana sinun toivotaan ilmoittavan mahdollisista kyseenalaisista teoista ja toimista eteenpäin hauskanpidon ohessa. Tehtäviä on tarjolla viikko ennen festivaalia, festivaalin aikana ja kaksi päivää sen jälkeen.

➣ CONSTRUCTION TEAM
Tuskan luonti – sitä rakennustiimin toiminta konkreettisesti on. Tämän tiimin toiminta keskittyy festivaalin rakennukseen ja purkuun. Tehtäviin kuuluu muiden muassa aitojen, telttojen ja opasteiden rakentamista sekä kalusteiden paikalleen laittoa. Toiminta tapahtuu festivaaliviikolla sekä heti festivaalin jälkeen.

➣ DECØRATION TEAM
Somistustiimissä jätät oman jälkesi festivaalin visuaaliseen ilmeeseen ja muutat festivaalialueen arkisesta metalliseen juhlakuntoon. Aluetaiteen, kalustuksen ja koristeiden rakentaminen kuuluvat somistustiimille. Toiminta tapahtuu festivaaliviikolla sekä heti festivaalin jälkeen.

CUSTOMER SERVICE TEAMS
Asiakaspalvelu on KVLT:n näkyvin osa festivaalivieraille – toimit siis Tuskan edustajana tapahtuma-aikana. Rauhallinen ja kiireestä järkkymätön ote toimintaan on asiakaspalvelutiimeissä kullanarvoista. Tiimien tehtävät hoituvat pääasiassa seisaaltaan ja toiminta tapahtuu suurimmaksi osaksi festivaaliviikonloppuna.

➣ WRISTBAND EXCHANGE TEAM
Rannekkeenvaihtopisteen siirtyessä Rediin, olet ensimmäinen kontakti asiakkaan ja Tuskan välillä. Rannekkeenvaihdossa huolehdit, että jokainen asiakas saa oikean rannekkeen oikealle päivälle. Hyvällä asiakaspalveluasenteella ja tarkkaavaisuudella pärjäät pitkälle! Tiimiläisiä kaivataan sekä festivaaliviikolle että festivaaliviikonlopulle.

➣ SUSTAINABILITY TEAM
Kestävän kehityksen toiminta keskittyy kierrätyksen toiminnallisiin sekä opastaviin tehtäviin. Voit esimerkiksi toimia pullonkeräyksen parissa tai ohjeistaa festivaalikävijöitä asianmukaiseen kierrätykseen. Tuska KVLT ♥ Äiti Maa. Tiimiläisiä kaivataan sekä festivaaliviikolle että festivaaliviikonlopulle.

➣ BAR & RESTAURANT TEAM
Anniskelun ja ruokahuollon parissa toimit avustavissa tehtävissä festivaalin anniskelu- ja/tai ruokaravintoloissa. Tehtäviisi voi kuulua asiakaspalvelua, varastojen täydentämistä sekä muita ravintolan ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Tiimiläisiltä ei vaadita anniskelu- tai hygieniapassia. Toiminta tapahtuu festivaaliviikonloppuna.

➣ TUSKA INFO
Infossa tarvitaan hyvää asiakaspalveluasennetta! Kohtaat varmasti luovia kysymyksiä ja outoja ongelmia. Infopisteellä opastat festivaalikansaa lähimmän vesipisteen löytämisestä aina lempparibändin soittoaikoihin. Toiminta tapahtuu festivaaliviikonloppuna.

➣ MERCHANDISE TEAM
Merchandise-pisteellä pääset avustamaan ammattihenkilökuntaa, joka lajittelee ja myy festivaalin virallisia univormuja sekä Tuskan artistien fanituotteita. Tiimi on tehtäviensä parissa festivaaliviikonloppuna, jolloin pisteellä käy kova kuhina.

➣ CLOAKROOM SERVICE
Narikassa huolehdit asiakkaiden nahkatakeista ja niittilaukuista ammattilaisten opastuksella. Palveluhenkisyydellä ja iloisella asenteella pärjää hienosti! Toiminta tapahtuu festivaaliviikonloppuna.

Lisätietoa ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin saat osoitteesta TBA.

Anthrax 2022
LS 2021
AE 2022
AA x MH