22.4.2015

ABBATHIN BÄNDI JULKI

ABBATHIN BÄNDI JULKI, LISÄÄ KEIKKOJA JA KIINNITYS SEASON OF MIST -LEVY-YHTIÖLLE

Immortalin taakseen jättänyt ABBATH on siirtynyt omaa nimeään kantavan trion keulille ja bändin kokoonpano on nyt valmis julkistettavaksi! Basson varteen tarttuu metallimaailman tunnustama TOM CATO VISNES, joka tunnetaan paremmin nimellä KING OV HELL. Rumpupatteriston taakse istahtaa God Seed maestro BAARD KOLSTAD.

Abbath nähdään Tuskassa lauantaina 27.6., jolloin Helsingissä todistetaan tuoreen trion maailmanensi-iltaa. Livesetti tulee koostumaan uusista biiseistä, jotka istuvat yhteen klassisen Immortal-meateriaalin sekä harvemmin, jos koskaan, tulitettujen timanttien kanssa. Muita Tuska 2015 esiintyjiä ovat mm. Alice Cooper, Sabaton, In Flames, Lamb Of God ja Opeth. Yhtyeen debyyttikeikan jälkeen Abbath on kiinnitetty pääesiintyjäksi seuraaviin tapahtumiin:  

Perjantai 4. syyskuuta 2015 – Meh Suff Metal Festival, Sveitsi 
Lauantai 5. syyskuuta 2015 – Fall of Summer, Ranska
Perjantai 18. syyskuuta 2015 – The Forum, Lontoo
Lauantai 20. helmikuuta 2016 – Blastfest, Norja 

Kirsikkana kakun päällä Abbath on solminut levyttyssopimuksen legendaarisen ranskalaislabel Season of Mistin kanssa. Maailman kiitellyimpien extreme metal –aktien kotina tunnetun levy-yhtiön artisteihin lukeutuvat mm. Mayhem, Solstafir, Inquisition, Shining ja Gorguts. Season of Mist onkin juuri oikea taho tukemaan Abbathia, todellista black metal –ikonia. Bändin debyyttialbumin julkaisua on suunniteltu vuoden 2016 alkuun. Yhtiön omistaja Michael Berberian kommentoi kiinnitystä: 

“Ensimmäinen black metal –keikkani oli Immortal, Rotting Christ ja Blasphemy Pariisissa vuonna 1993. Tuolloin black metal määritteli musiikkimakuani ja tilanne on edelleen sama. Tuo keikka oli elämäämuuttava tapahtuma ja yksi niistä hetkistä, jotka olivat osaltaan sytyttämässä kipinää Season of Mist –yhtiön perustamiseen. 

Nyt, 22 vuotta tuon keikan jälkeen, Rotting Christ on ollut rosterissamme jo vuosia ja nyt saamme seuraamme vielä Abbathin! Ilmoitankin tästä kiinnityksestä puhtaassa adrenaliinipöllyssä ja lapsenomaisen innostuksen vallassa. Kaiken tämän lisäksi, Abbath on todellinen hahmo, Tomin eli Kingin olen tuntenut jo vuosia ja Baard on ilmiömäinen rumpali. Minulla ei ole epäilystäkään etteikö tämä ryhmä ylittäisi tekemisillään kaiken mitä Abbath on aiemmin tehnyt. Tällä bändillä on juuri oikea kemia, ambitio sekä visio loistaa.” 

Lisäinfot:
https://www.facebook.com/abbathband
http://www.abbath.net

AA x MH
Kvelertak
AE 2022
Igorrr 2022