Amaranthe_2015
12.11.2015

AMARANTHE MUKAAN KING DIAMOND -KEIKALLE

Radio Rock & Inferno esittää:

Melometalli-kuusikko AMARANTHE on vahvistettu King Diamond -keikan special guestiksi. Tarttuvista modernin metallin hiteistä tunnettu bändi avaa Espoo Metro Areenalla 11.6.2016 järjestetävän Tuska Pre-Partyn ja lämmittää yleisön sekä lavan kuninkaan Abigail-showta varten. Amaranthen suosio Suomessa on ollut huimaa. Loppuunmyytyjen keikkojen lisäksi, bändi on komeillut ensilevynsä julkaisusta saakka niin levylistojen kärjessä kuin radioiden soittolistoilla.   

Ja kuten maanantaina uutisoimme, King Diamond tuo Abigail-suurproduktionsa Tuska Pre-Partyihin. Yhtye tarjoilee ennenäkemättömän metallishown ja soittaa klasikkolevnsä kokonaisuudessaan asianmukaisella lavarekvisiitalla maustettuna. “Tämä tulee olemaan kunnianhimoisin seikkailu tähän saakka. Musiikillisesti ja visuaalisesti showsta on odotettavissa erittäin väkevä kokemus. Emme malta odottaa, että kiertue alkaa.”, summaa King Diamond.  

King Diamondin ura ulottuu yli 30 vuoden ajalle ja tällä hetkellä yhtye nauttii vahvaa suosiota erityisesti liverintamalla. Illasta on tulossa huikea!

Lipunmyynti käynnistyy Lippupalvelun kanavissa perjantaina 13.11. klo 9.00.

TUSKA-PRE-PARTY: KING DIAMOND - ABIGAIL SHOW
+ Special Guest: Amaranthe
Venue: Espoo Metro Areena
Päivämäärä: 11.6.2016
Liput: ennakkoon 62,50€, ovelta 66€ (mikäli jäljellä)
Lippukauppa: www.lippupalvelu.fi    
Yhteistyössä: Radio Rock, Inferno, Tuska, Grey Beard Concerts & Management

Ne O 2023
Igorrr 2023
Sabaton 2023
Alestorm
Devin 2023
SW 2023