7.5.2015

CORPSE FRIDAY PERJANTAINA 8.5.2015

PERJANTAINA 8.5.2015 LANSEERATAAN MAAILMANLAAJUINEN CORPSE FRIDAY
Maskit kasvoille ja duuniin - poseeraa pomosi kanssa!

Tuska ja Radio Rock nostavat yritysmaailmasta tutun ”Casual Friday” konseptin uudelle levelille. Kun rokujengi käy töissä suht casuaaleissa vaatetuksissa muinakin viikonpäivinä, niin Corpse Friday tuo vapauden ilmaista työpaikalla vieläkin hevimpää puolta itsessään. Järjestäjät kannustavat kaikkia metallin ystäviä käymään kasvomaalikaupassa ja taiteilemaan omat corpset – tykimmät kuin Gene Simmonsilla ja vähintään yhtä tylyt kuin King Diamondilla. Naulataan tästä vuosittainen perinne Vapun jälkeisiin arkiperjantaitunnelmiin.

Poseeraa pomosi tai lähemmän esimiehesi kanssa kuvassa coprsemaskeissa, postaa kuva joko Tuskan (www.facebook.com/TuskaOpenAir) tai Radio Rockin (www.facebook.com/asenneonrock) Facebook -seinälle tai Instagramiin tägillä #corpsefriday.

Tuska ja Radio Rock tarjoavat parhaille coprsepainteille 2 x kolmen päivän TURBO VIP -liput (K18) Tuska-festivaaleille sekä 2 x liput Radio Rock risteilylle (K20).

”Corpseilla” eli ”corpse painteilla” tarkoitetaan horror-henkisiä mustavalkoisia kasvomaalauksia. Sunnuntaina 28.6. esiintyvän, Tuskan päätähden, Alice Cooperin jo 60-luvulla raskaaseen rockiin tuoma teatraalisuus kasvomaalauksineen on sittemmin juurtunut pysyvästi varsinkin black metal -skeneen.

"No More Mr. Nice Guy”, kähisi metallimies kun corpset kasvoilla sorvilleen saapui.

Merch 2022
AA x MH
Elmu
AE 2022
Bokassa x PoZ