Teehuone
1.4.2019

KEVÄÄN HUUMASSA TUSKA TUO PISARAN ITSEÄÄN REDI:IN

- Tuska & Lehmus Roastery Pop Up Teehuone, kauppakeskus REDI, 8.-14.4.2019

Tuska pystyttää viikon ajaksi pop-up teehuoneen kauppakeskus REDI:in huhtikuussa. Omaperäisesti sisustetussa teehuoneessa koet haudan rauhaisan fiiliksen kera Tuskan ja Lehmus Roasteryn lanseeraaman Early Grave uutuusteen. Jotta teehuone olisi kalmolle kelpaava, soitamme tilaisuuteen sopivaa taustamusiikkia. Koska on viimeksi Slayer soinut ostoskeskuksessa!?!

Kävijöille on myös tarjolla törkeitä Tuska-lipputarjouksia, jotka vaihtelevat päivittäin pitkin viikkoa. Black Dining maksutta festivaalilipun yhteydessä, hoituu! Festivaalilippu ja TuskaLive-konserttiin syksyllä, onnistuu! Visiitti mystiseen VIP Area 51:een normilipun hinnalla, KYLLÄ!

Päivittäin vaihtuvia lippupaketteja on vain rajallinen määrä, joten kotikomeron möröt missaavat nämä herkut. Ole paikalla joko klo 12 tai klo 18 alkaen niin varmistat, että tämän vuoden Tuskailussasi on vähän jotain extraa...
Lippupaketeista tiedotetaan myöhemmin tällä viikolla.

Tämä barrikadi on pystyssä maanantaista 8.4. alkaen, päättyen saman viikon sunnuntaina 14.4. Viikkoon mahtuu myös yllätysohjelmaa, jota ei kannata missata!

Tuska 2019 järjestetään Suvilahdessa 28.-30.6. ja pääesiintyjinä nähdään Slayer, Amorphis ja The Hellacopters.

LISÄTIEDOT:
tuska.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
www.youtube.com/tuskafestivalofficial

#tuska2019
#tuskafestival

Anthrax 2022
AE 2022