16.8.2017

PERUTTU!!! | DIO Returns - ennennäkemätön hologrammishow Suomeen

Viime elokuussa 2016 Saksan Wacken Open Air metallifestivaaleilla moni hieraisi silmiään, kun päälavalle asteli vuonna 2010 menehtynyt Ronnie James Dio. Metallin kantaisän Ronnien Jamesin bändikavereiden orkesteri Dio Disciples järjesti yllätyksen fanien iloksi yhdessä hologrammitoteutuksiin erikoistuneen Eyellusionin kanssa. 

Esiintyminen kirvoitti keskustelua, kiinnostusta ja kuhinaa fanien keskuudessa ympäri maailmaa. Mahdollista kiertuetta alkoi kyselemään niin klubit kuin muutkin festivaalit. 

Ronnie Jamesin Dion manageri ja leski Wendy Dio kommentoi asiaa Rolling Stone lehdelle: 

Kun näin Ronnien hologrammin esiintyvän ensimmäistä kertaa, en ollut uskoa silmiäni ja korviani. Eyellusionin avulla olemme saaneet Ronnien takaisin lavalle, varmistaen, että hänen musiikkinsa ja muistonsa elää. Haluan Ronnien fanien ympäri maailman kokevan tämän elämyksen.” 

Kiertue starttaa Helsingistä, bändi esiintyy The Circuksessa torstaina 30.11.2017. 

Yhdysvaltalainen Ronnie James Dio on kiistämättä yksi arvoistetuimmista, lahjakkaimmista ja pitkäuraisimmista metallilaulajista. Hän on levyttänyt musiikkia viidellä vuosikymmenellä. Hän on laulanut mm Ritchie Blackmoren Rainbow yhtyeessä, josta hänet palkattiin Black Sabbathiin potkut saaneen Ozzyn korvaajaksi. Dio nimeä kantavan yhtyeen hän perusti vuonna 1982 ja bändi ehti julkaista kymmenen studioalbumia. “Holy Diver” biisin klassisen kitarariffin ja laulumelodian tuntevat kaikki, musiikkimakuun katsomatta. 

Dio Returns kiertueella kuullaan ja nähdään Dion laulua livebändin kanssa. Bändissä soittavat Ronnien bändikaverit Craig Goldy kitarassa, Simon Wright rummuissa, Scott Warren koskettimissa ja Bjorn Englen basson varressa. Veteraani metallivokalisti Tim Ripper esiintyy myös yhdessä Oni Loganin kanssa osalla kiertueen keikoista. 

Konsertissa tullaan kuulemaan mm hitit Rainbow In The Dark, We Rock, Neon Nights, King of Rock & Roll, Man On The Silver Mountain, Heaven & Hell sekä Holy Diver. 

KONSERTTI:
Torstaina 30.11.2017 | The Circus
Liput alkaen 38€ | http://www.ticketmaster.fi/event/213803
Ikäraja 18 vuotta 

www.tuska.fi/tuskalive
www.eyellusionlive.com
www.thecircus.fi

Ne O 2023
Igorrr 2023
Sabaton 2023
Alestorm
Devin 2023
SW 2023