Avantasia
22.12.2015

ROCK-OOPPERA AVANTASIA TUSKAAN

Koska meilläkin on joulu, niin kerromme, että AVANTASIA saapuu Tuskaan! Bändi nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa 1.-3.7.2016 Helsingin Suvilahdessa järjestettävällä maamme raskaimmalla festivaalilla. Tuska 2016 erikoishintaiset Early Crow -liput ovat myynnissä vuoden loppuun saakka.

Avantasia on yksi aikamme merkittävimmistä rock-oopperoista ja yhtye tunnetaan sen primus motor Tobias Sammetista. Edguy-solistinakin tunnettu laulaja-säveltäjä on onnistunut luomaan Avantasiasta monipuolisen metallikollektiivin, jonka musiikki nojaa sinfonisen ja power-metalin raaka-aineisiin. Herra Sammetin rinnalla Avantasia-vokaaliosuuksia on kuultu mm. Michael Kisken, Jorn Landen, Marco Hietalan sekä Dee Sniderin tulkitsemina. Avantasia on julkaissut kuusi täyspitkää studioalbumia ja tuorein levy, ”Ghostlights”, tulee ulos 29.1.2016. Albumijulkaisun myötä Avantasia lähtee maailmankiertueelle maaliskuun alussa.

Avantasian lisäksi tähän mennessä Tuska 2016 -festivaalille on kiinnitetty seuraavat bändit: GHOST, TESTAMENT, BEHEMOTH, KATATONIA, LORDI, STAM1NA, DIABLO, PRIMORDIAL, TSJUDER, CATTLE DECAPITATION, HAVOK, MYRKUR, DELAIN. Ja lisää on tulossa...

LIPUT MYYNNISSÄ
TUSKA 2016 lipunmyynti on käynnissä. Lippukauppoina toimivat Tiketti, Lippupalvelu sekä Lippupiste. Aikainen korppi nappaa kolmen päivän Tuska-lipun 115 euron kappalehintaan. Erikoishintaiset Early Crow -liput ovat myynnissä vuoden loppuun saakka! Tuska 2016 Turbo VIP -paketin saa lunastettua 255 eurolla ja Turbo VIP –lipun haltijat varmistavat itselleen mm. festivaalisisäänkäynnin omaa kaistaa pitkin, VIP-tilan ja sen ravintolapalvelut, yhden aterian jokaiselle lipun oikeuttamalle päivälle, eksklusiivisen TUSKA 2016 -doggy bagin täydeltä merchandise-nannaa sekä asiaankuuluvat passit ja rannekkeet. Early Crow -liput ovat myynnissä nyt ilmoitetulla hinnalla kuluvan vuoden loppuun.

Muut lippukategoriat ja lipunhinnat ilmoitetaan myöhemmin.

LISÄTIEDOT
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival      

 

Amo & Elu
Strato 2022
Sabaton 2023
Heilung 2022
AE 2022
Igorrr 2023