27.9.2015

STRATOVARIUS MUKAAN SABATONIN HALLIKEIKALLE

Power metal -pioneeri STRATOVARIUS on kiinnitetty special guestiksi metallipataljoona SABATONIN hallikeikalle. Konsertti järjestetään Espoon Barona Areenalla lauantaina 19.12., ennakkolipunmyynti on käynnissä Lippupalvelussa

Lauantaiseen JaloTuska-tapahtumaan täysimittaisen Suomen kiertueensa päättänyt Stratovarius suuntaa loppuvuodeksi ”Eternal” -maailmankiertueelle. Espooseen viisikko saapuu Etelä-Amerikasta, joten tilut ja tuplat nakuttaa kiihkeinä, mutta trooppisen lämmön rentouttamina. Stratosetissä kuullaan voimametallin klassikoita sekä tuoreen studioalbumin verevää materiaalia. Vuonna 2009 julkaistusta ”Polaris”-albumista alkanut voittokulku jatkuu niin levyillä kuin lavoillakin.

Stratojen ja Sabatonin rinnalla Baronan lavalla nähdään myös teutonimetallijätti Gamma Ray. Illan kattausta täydennetään vielä yhdellä myöhemmin ilmoitettavalla esiintyjällä. Rintapanssarit rottingille ja koordinaatit kohti Espoota - luvassa on loppuvuoden tuhdein ja näyttävin raskaan musiikin paketti! 

Konserttiin Itä-Suomesta?
MatkaVekka järjestää kyytejä konserttiin itä-Suomesta. Aikataulu- ja lipunmyynti-infot katsottavissa Matkavekan sivuilta.

SABATON, STRATOVARIUS, GAMMA RAY
19.12.2015 Barona Areena - Espoo
Lipunhinta: alkaen 55,50 € sis. palvelumaksu
Ennakot: Lippupalvelu http://bit.ly/1KyBehp
Ei ikärajaa

Anthrax 2022
AE 2022