9.6.2015

TUHLAAJATYYPPI TUSKAAN

Nyt ei elvytetä eikä leikata - TURBO VIP ja tonni käteen Tuska-festivaaleille! Kesän tykein juhla Tuska Open Air Metal Festival etsii Tuhlaajatyyppiä Helsingin Suvilahdessa kesäkuun viimeisenä viikonloppuna 26.–28.6.2015 järjestettävälle festarille.

MISTÄ KYSE?
TUSKA etsii juuri oikeanlaista Tuhlaajatyyppiä keräämään kokemuksia festarielämyspankkiinsa. Älä anna massin poltella taskuissa vaan anna sen soida, ota tapahtuma haltuun sen jokaisella osa-alueella ja nauti festivaalialueen tunnelmasta, ohjelmasta ja kaikesta mitä silmiisi sattuu viikonlopun aikana. Tuhlaajatyypiksi valittava henkilö saa palkinnoksi 1000 € käteisenä + 3 päivän Tuska TURBO VIP -pääsylipun tapahtumaan.

KATSO TYÖPAIKKILMOITUS KOKONAISUUDESSAAN JA HAE TUHLAAJATYYPIKSI TUSKAAN OSOITTEESSA MONSTER.FI

Huom! Kyseessä on kilpailu ja voittajan valitsee Tuskan arvovaltainen raati. Tutustu kilpailun sääntöihin alla.     

– – – –

KILPAILUN SÄÄNNÖT

1.Järjestäjä:    

Finnish Metal Events Oy, osoite Fredrikinkatu 61 A 24 (4. krs), 00100 Helsinki, Finland

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät kuitenkaan voi osallistua kilpailuun.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 9.6.2015 päättyy 21.6.2015 klo 23. Osallistumisajan jälkeen julkaistuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

4. Kilpailuihin osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla vähintään 15 sekunnin mittaisen videon jossakin seraavista sosiaalisen median kanavista: YouTube, Facebook, Twitter, Instagram. Kilpailu ei ole YouTuben, Facebookin, Twitterin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima.

5. Palkinnot

Kilpailun palkintona voittajalle on 1.000 € sekä 3 päivän Tuska TURBO VIP 2015 -pääsylippu.

6. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen

Kilpailun järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä. Voittajalle ilmoitetaan viim. 23.5.2015. Mikäli yhteydenotto ei onnistu virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai mikäli voittajaa ei tavoiteta vuorokauden kuluessa, valitaan uusi voittaja. 

Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

7. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Kunkin kilpailuun osallistuneen tietoja käytetään ainoastaan voittajan tavoittamiseksi. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan etunimi, sukunimi ja paikkakunta..

9. Kuvan, videon ja tarinan immateriaalioikeudet

Lähettäessään kuvan tai videon käyttäjä vakuuttaa omistavansa niihin tarvittavat julkaisu ja immateriaalioikeudet. Samalla käyttäjä luovuttaa julkaisuluvan lähettämälleen materiaalille järjestäjän Facebook-sivuilla ja internet-sivuilla sekä muussa markkinointimateriaalissa. Materiaalin omistus säilyy käyttäjällä, mutta Finnish Metal Events Oy voi käyttää materiaalia halutessaan.

 

polaris
LS pysty
Stratovarius
Amaranthe
Avatar 2024
amorphis dec 2023