Katatonia
29.10.2015

TUSKA 2016 – LIPUT MYYNNISSÄ NYT JA NELJÄ UUTTA BÄNDIÄ

- Katatonia, Lordi, Havok ja Delain lisätty ensi kesän kinkereihin
- Kolmen päivän Early Crow -liput sekä VIP-paketit nyt myynnissä
- 19. TUSKA Helsingin Suvilahdessa 1.-3.7.2016

Järjestyksessään 19. Tuska-festivaalin esiintyjälista komistuu entisestään. 1.-3. heinäkuuta Suvilahdessa järjestettävään kesäiseen hevihurmokseen on vahvistunut ruotsalainen tunnelmoinnin mestari KATATONIA. Jo yhdeksänkymmentä luvun alussa perustettu Katatonia valmistelee parhaillaan uutta, ensi vuonna julkaistavaa albumia.

Show-meininkiä Tuskaan tuo hard rockin sanansaattaja LORDI, joka läväyttää vuoden 2006 ”The Arockalypse” -albumiin perustuvan ”The Arockalypse 2006 Redux Show” -spektaakkelinsa Suvilahteen. Hard Rock Hallelujah!

Rässiä ei voi hevifestareilla ikinä olla liikaa. Ensi kesän sahausosastoa saapuukin täydentämään amerikkalainen HAVOK. Coloradosta ponnistava Havok kumartaa vahvasti kahdeksankymmentäluvun sankareiden suuntaan, lisäten soppaan oman ikeniä kiristävän mausteensa.

Melodisen metallin ystäville tarjoillaan Suomessa ennen kokematonta ekstaasia, kun hollantilainen DELAIN saapuu Suvilahteen näyttämään miten hommat hoidetaan länsi-eurooppalaiseen malliin.

Lisää Tuska 2016 bändejä julkistetaan syksyn edetessä.

LIPUT NYT MYYNNISSÄ
TUSKA 2016 lipunmyynti on nyt käynnissä. Lippukauppoina toimivat Tiketti, Lippupalvelu sekä Lippupiste. Aikainen korppi nappaa kolmen päivän Tuska-lipun 115 euron kappalehintaan ja Turbo VIP -paketin saa lunastettua 255 eurolla. Turbo VIP –lipun haltijat varmistavat itselleen mm. festivaalisisäänkäynnin omaa kaistaa pitkin, VIP-tilan ja sen ravintolapalvelut, yhden aterian jokaiselle lipun oikeuttamalle päivälle, eksklusiivisen TUSKA 2016 -doggy bagin täydeltä merchandise-nannaa sekä asiaankuuluvat passit ja rannekkeet. Early Crow -liput ovat myynnissä nyt ilmoitetulla hinnalla kuluvan vuoden loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Muut lippukategoriat ja lipunhinnat ilmoitetaan myöhemmin.

LISÄTIEDOT
tuska-festival.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival    

Ne O 2023
Igorrr 2023
Sabaton 2023
Alestorm
Devin 2023
SW 2023