1.7.2016

Tuska 2016 starttaa tänään ja Heatseeker laittoi alkulämmöt kohilleen!

Tuska 2016 starttaa tänään ja portit avataan 13:00! Festarin ensimmäiset särösoinnut pistää pihalle Cattle Decapitation päälavalla 14:00. Tuska-Kiska on auki vielä tänään Narinkkatorilla 12 - 16 välisenä aikana. Kiskalla voit vaihtaa kolmen päivän liput rannekkeisiin ja ostaa lippuja sekä merchandiseä. Kaikkia lippuja on vielä myytävänä nettikaupoissa, Kiskalla ja porteilla.

Muistakaahan juoda festareilla myös vettä ja syödä, sekä suojata itsenne auringolta. Myös korvatulpat kannattaa ottaa, tulppia on myynnissä myös alueella.

Ennen kaikkea, hyvä meininki päälle ja hyvää festaria! Tervetuloa!

TUSKA HEATSEEKER 

Tavastia keräsi eilen kelpo määrän yleisöä väijymään Suomen kovimpia nousevia akteja. Santa Cruz, Lost Society ja Shiraz Lane tulittivat kaikki kovat setit ja lämpötila jatkoi kohoamistaan loppuun asti siinä määrin että ihan sama missä päin klubia oli, niin hiki oli todellisuutta. Santa Cruzin setin lopuksia kaikki bändit tulivat lavalle ja vetivät yhteisenä encore Guns 'n' Rosesin Paradisen. Kelpo biisi ja tapa kieltämättä lopettaa ilta. Ohessa muutama ruutu illasta:

Kuvat: Jesse Kämäräinen // www.haje.fi

Amo & Elu
Strato 2022
Sabaton 2023
Heilung 2022
AE 2022
Igorrr 2023