Tuska-yleisö by Kämäräinen
20.6.2017

TUSKA 2017 - TUSKA-KISKAA JA RANNEKKEENVAIHTOA

- Kahdeskymmenes Tuska Suvilahdessa 30.6.-2.7.
- Tuska-Kiska Tiketti Gallerian edessä ma 26.- pe 30.6.

Ensi viikolla Helsingin Suvilahdessa käynnistyvä kahdeskymmenes Tuska tarjoaa jälleen rannekkeiden ennakkovaihtomahdollisuuden. Lippuja vaihdetaan rannekkeisiin Tuska-Kiskalla, joka sijaitsee tänä vuonna Tiketti Gallerian edessä, osoitteessa Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki. Festivaaliranneketta noutaessasi voit samalla tsekata Tiketti Galleriassa Ville Juurikkalan ”HIM: Right Here In My Eyes” -näyttelyn!

VAIHDA LIPPUSI RANNEKKEESEEN ENNAKKOON
Tuska-festivaalin kolmen päivän liput sekä nyt myös kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla pääsee kulkemaan festivaalialueelle sisään ja sieltä ulos myös kesken tapahtumapäivien. Ranneke toimii sisäänpääsynäsi kaikkina festivaalipäivänä. Suosittelemme silti myös lipun/sen varaustietojen säilyttämistä mahdollisia ongelmatilanteita silmällä pitäen.

Huom! Päivälipulla vain kerran festivaalipäivässä alueelle sisään, niitä ei vaihdeta rannekkeisiin. Kaikki festivaalin liput luetaan elektronisesti portilla, kuten myös ennakkovaihdonkin yhteydessä.

Jokainen lippu tulee vaihtaa rannekkeeseen henkilökohtaisesti: Tarkoittaen, että irtonaisia rannekkeita ei luovuteta kenellekään, vaan ne kiinnitetään vaihtotilanteessa suoraan lipunhaltijan ranteeseen, jotta ne tulevat kiinnitetyiksi oikein ja mahdollisilta väärinkäytöksiltä vältytään.

Rannekkeiden ennakkovaihtoajat Tuska-Kiskalla:
Ma 26.6. klo. 14 - 18
Ti 27.6. klo. 12 - 18
Ke 28.6. klo. 12 - 18
To 29.6. klo. 12 - 19
Pe 30.6. klo. 12 - 16  

Rannekkeenvaihto alkaa Suvilahdessa tuntia ennen festivaalin porttien avautumista pe 30.6. klo 12:00.

Huom. Rannekkeenvaihto ennakkoon tapahtuu Tiketin laitteistolla. Jos olet ostanut Tuska-lippusi Ticketmasterista tai Lippu.fi:stä, voit vaihtaa lippusi rannekkeeseen vasta seuraavana päivänä, jotta lipun tiedot ehtivät päivittyä lipunlukua varten toisista lippukaupoista Tikettiin.

Ennakkoon rannekkeen vaihtaneille on perjantaina oma kaistansa sisään festivaalialueelle eli vaihtaessasi rannekkeesi ennakkoon, pääset myös “ohituskaistaa” alueelle sisään.

Muistathan kuitenkin varautua jonoihin portilla varsinkin ensimmäisenä festivaalipäivänä. Tästä syystä suosittelemme paikalle saapumista hyvissä ajoin ennen ensimmäistä esiintyjää, jonka haluat nähdä.

TurboViP-passeja ei valitettavasti voi noutaa ennakkoon. TurboVIP-henkilöille on varattu Suvilahden festarialueen pääportilla oma kaista, joten pelipaikoille saapuminen tapahtuu jouhevasti.

TUSKA LÄHESTYY - LIPPU LIIKKUU
Tuskan lauantain päiväliput on loppuunvarattu ja muutkin lippukategoriat liikkuvat ripeästi. Älä siis nuku jos mielit Tuskailemaan, eikä tsetti ole vielä hallussa!
 
Tuska-liput myy Tiketti, Ticketmaster ja Lippu.fi.

Yhteistyössä: Radio Rock, Inferno, Imperiumi, Alepa, Turun Sinappia, Bio Luvil Black, mySafety, FundYou, Sun Effects, Musamaailma ja Onnibus.

LISÄTIEDOT:
tuska.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
www.youtube.com/tuskafestivalofficial

#tuska2017
#metalsummer2017
#tuska20th
#tuskafestival
#tuskalive

LS lokakuu 2020
Faun 2021