11.9.2018

TUSKA 2019: DIMMU BORGIR AVAA PELIN - EARLY CROW -LIPUT MYYNNISSÄ

- Tuska Suvilahdessa 28.-30.6.2019
- Dimmu Borgir palaa Tuskaan
- Tuska 2019 on K-18 festivaali
- Erikoishintaiset Early Crow -kolmen päivän liput myynnissä nyt

Ennen kuin syksy huuhtoo männä kesän hiet taka-alalle lopullisesti, on samoilla lämmöillä hyvä kääntää katseet ensi jo kesään. Tuska 2019 järjestetään jälleen hyväksi todetulla Suvilahden tapahtumakentällä ja ajankohtana vanha tuttu juhannuksen jälkeinen viikonloppu, 28.-30.6.2019.

NORJAN KUNINKAALLISET
Keväällä pitkän hiljaiselon päättänyt ja uuden ”Eonian” -albumin julkaissut Dimmu Borgir on ensimmäinen vahvistettu Tuska 2019 -esiintyjä. Dimmu Borgir on sinfosen black metallin ehdoton hallitsija ja bändi on kerännyt pelkkiä ylisanoja uuden albumin myötä käynnissä olevan kiertueen vedoista. On mahtipontisia tykittelijöitä, ja sitten on Dimmu Borgir!

TUSKAAN 18-VUODEN IKÄRAJA
Pitkän harkinnan tuloksena Tuska 2019 tulee olemaan vain täysi-ikäisille tarkoitettu festivaali. Festivaalijohtaja Eeka Mäkynen kommentoi päätöstä: ”Tämä on suuri muutos ja se tulee ennen kaikkea mahdollistamaan entistä paremman festivaalikokemuksen Tuska-kävijöille. Päätös oli todella vaikea ja sitä on pohdittu jo vuosia. Alaikäisten festarikävijöiden määrä on valitettavasti vähentynyt vuosi vuodelta ja tänä kesänä heitä oli enää alle 100. Tuolla määrällä ei voida enää perustella ikärajattomuudesta syntyviä kuluja ja kun vaaka-kupissa toisella puolella painaa ne mielettömät mahdollisuudet millä voidaan parantaa täysi-ikäisten festarikävijöiden juhlaa, niin tämä on ’no-brainer’ kuten amerikkalainen sanoisi. Vastapainoksi toivotamme lapset tervetulleeksi sunnuntai-iltapäivän ”PikkuTuskaan”, jolloin jokainen kolmen päivän sekä sunnuntain Tuska-lipun haltija voi tuoda mukanaan 0-10 vuotiaan tulevan hevikansalaisen tutustumaan metallifestaritunnelmaan.”

EARLY CROW –LIPUT MYYNNISSÄ NYT
Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippu.fi:n verkostoissa hintaan alkaen 129 e. Early Crow -liput ovat myynnissä nyt ilmoitetulla hinnalla vuoden loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä, joten toimi nopeasti.

Muista esiintyjistä, lippukategorioista, VIP-paketeista ja niiden hinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Tuska 2018 After Movie on nähtävissä täällä.

LISÄTIEDOT:
tuska.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
www.youtube.com/tuskafestivalofficial

#tuska2019
#tuskafestival

Ne O 2023
Igorrr 2023
Sabaton 2023
Alestorm
Devin 2023
SW 2023