Slayer by Jesse Kämäräinen
30.6.2019

TUSKA 2019 - LOPPUUNMYYTY LAUANTAI JYRÄSI SLAYERIN TAHTIIN

Tänään oli askelmerkit kohdallaan ja homma toimi jälleen kuin se kuuluisa junan vessa. Sopivan suomalaismainen kesäilma siivitti jälleen 15 000 hevaria ankaraan nousukiitoon loppuunmyydyssä Suvilahdessa. Kyltityksiä, vessoja ja roskiksia oli taiottu yön aikana lisää ja kurssi oikeni mukavaan tasakäyntiin. Kiitos palautteista, arvon tuskalaiset.

Päivän ehdottomiin kohokohtiin lukeutui Lemin ylpeyden, Stam1nan tannerta järisyttävä, Anna Erikssonin vierailulla kruunattu setti, hämyisän taiteellinen kansanmusiikkikokemus Heilung, Norjan energiset farkkurotsi-rokkarit Kvelertak sekä japanilainen hard rock -kestotähti Loudness, jonka show veti Kattilahallin ääriään myöden täyteen.

Ja sitten Slayer. Viimeisellä Suomen keikallaan ”The Almighty Slayer” lunasti kaikki lupaukset. Bändi jätti suomalaisille faneilleen jäähyväiset sellaisella hittikimaralla, että alta pois. Kiitos Slayer, näistä vuosista. Tuska salutes you ja näytti menevän tunteisiin myös bändillä.

Huomenna vielä kerran. Tuska-sunnuntai alkaa lasten Pikku-Tuskalla ja illan huipentaa länsinaapurimme toimintarock-kuninkaat, The Hellacopters.

Yhteistyössä: REDI, Pivo, Radio Rock, Helsingin Kaupunki.

LISÄTIEDOT:
tuska.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
www.youtube.com/tuskafestivalofficial

#tuska2019
#tuskafestival

Anthrax 2022
AE 2022