28.6.2019

TUSKA 2019 STARTTAA HELSINGIN SUVILAHDESSA, UUSI KÄVIJÄENNÄTYS JO VARMA

- Tuska-lauantai loppuunmyyty
- Uusi kävijäennätys jo varma - yli 40 000 kävijää viikonlopun aikana

Järjestyksessään 22. Tuska-perjantai lähettää festivaalin käyntiin kovempana kuin koskaan. Tuskan historian uusi kävijäennätys on tosiasia jo ennen kuin festivaalin portit edes aukeavat. Festivaaleilla tulee vierailemaan viikonlopun aikana yli 40 000 kävijää.

Portit aukevat klo 13:00 ja Medeia pyöräyttää pitin käyntiin 13:30 Helsinki Stagella. Pittitoimintaa pitävät yllä perjantain ohjelmistossa amerikkalaiset thrash-titaanit Anthrax ja Power Trip, kun taas perinteisen hevin lippua liehuttavat Marko Hietala, Battle Beast ja Arion. Mustan metallin osuudesta vastaa Dimmu Borgir ja tunnelmoinnin hoitavat Cult Of Luna ja Swallow The Sun. Ykköspäivän päättää itseoikeutetusti päivän pääesiintyjä Amorphis ”Queen Of Time”-albumin erikoiskeikallaan.

UUDET TUULET
Tämän vuoden Tuska tulee tarjoilemaan kävijöilleen roppakaupalla uutta: tapahtuman ikäraja on 18 vuotta ja tämän johdosta anniskelualueista on päästy eroon. TuskaExpossa pääsee fiilistelemään metallikulttuurin hienouksia, toimijoita löytyy seppämestareista arpitaiteeseen ja kahvista levykauppiaisiin.

Festarialueen yleisösisäänkäynti on siirtynyt lähelle Kauppakeskus Rediä, Koksikadun ja Leonkadun risteyksen tuntumaan. Tuskaan saapuminen on portin nykysijainnin ansiosta entistä vaivattomampaa, metrolla vaan Kalasataman asemalle!

Lasten oma  Pikku-Tuska tarjoilee lapsille ja lapsenmielisille roppakaupalla viihdykettä ja ihmeteltävää sunnuntaina 30. kesäkuuta klo 14.00-17.00. Juniorifestarit huipentuvat Hevisauruksen konserttiin.

LIPUT LIIKKUU - LAUANTAI LOPPUUNMYYTY
Kävijäennätys uumoilee myös loppuunmyytyjä lippukategorioita. Tällä hetkellä saatavilla on vielä perjantain ja sunnuntain päivälippuja. Tuska-rannekkeenvaihtopiste REDIssä palvelee asiakkaita perjantaina 10-18 ja puolestapäivästä alkaen rannekkeita voi vaihtaa myös festivaaliportilla.

Yhteistyössä: REDI, Pivo, Radio Rock, Helsingin Kaupunki

LISÄTIEDOT:
tuska.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
www.youtube.com/tuskafestivalofficial

#tuska2019
#tuskafestival

Anthrax 2022
AE 2022