14.11.2019

TUSKA 2020: GOJIRA JA DEFTONES TÄYDENTÄVÄT TUSKAN OHJELMAA

Helsingin Suvilahdessa 26.–28.6.2020 järjestettävä Tuska-festivaali on lisännyt kaksi väkivahvaa tähtisikermää ensi kesän ohjelmaan.

Yhden pääesiintyjän paikoista on varmistanut ranskalainen metallijätti Gojira. Gojiran kaiken alleen murskaava vyörytys yhdistettynä uskomattoman näyttävään visuaaliseen myrskyyn jää takuuvarmasti unohtumattomana hetkenä Tuskan aikakirjoihin.

Toinen uusi ohjelmakiinnitys on Kalifornian Sacramentossa 90-luvulla perustettu vaihtoehtometallin pioneeri Deftones. Bändi on koko uransa ajan kulkenut kahta polkua: toisaalta bändi tuulettaa nyrkit ilmassa särovallin päällä huutaen, toisaalta haahuillaan syvällä psykedelian ja shoegazen sfääreissä.

Deftones ja Gojira esiintyvät Tuskan lisäksi samana viikonloppuna myös Provinssissa Seinäjoella.

Erikoishintaisia kolmen päivän Early Crow -lippuja ovat saatavilla Tiketin, Ticketmasterin ja Lippu.fi:n verkostoissa. Early Crow -liput ovat myynnissä hintaan alk. 139€ vuoden 2019 loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Myynti on ollut ennätyksellisen hurjaa ja lippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Myös 3 päivän VIP-paketit ovat nyt myynnissä alk. 279€. Lisää tietoa lipuista: https://www.tuska.fi/fi/liput. Muista esiintyjistä, lippukategorioista ja niiden hinnoista tiedotetaan myöhemmin. Tuskan ikäraja on 18 vuotta.

Tuska 2020 -vahvistuneet esiintyjät:

Korn, Gojira, Deftones, Insomnium, Jinjer, Vltimas, High On Fire, Perturbator, Midnight, Hacktivist ja Skynd.

TUSKA
26.–28.6.2020
Helsinki, Suvilahti

#tuskafestival

Merch 2022
AA x MH
Elmu
AE 2022
Bokassa x PoZ