Tuska 2020 phase 1
25.9.2019

TUSKA 2020: KORN PÄÄESIINTYJÄKSI – EARLY CROW -LIPUT NYT MYYNNISSÄ

Helsingin Suvilahdessa 26.–28.6.2020 järjestettävä Tuska-festivaali on julkaissut pääesiintyjäkseen yhdysvaltalaisen Kornin. Samalla käynnistyi Early Crow -hintainen lipunmyynti.

Kesän 2020 festariruletti pyörähti kertalaakista käyntiin, kun Tuska julkaisi pääesiintyjäkseen yhdysvaltalaisen Kornin. 25 vuotta tinkimättömällä linjallaan operoinut yhtye kaataa vaihtoehtomusiikin rajoja metallin ja rockin vimmaisella yhdistelmällä. Kaksinkertainen Grammy-voittaja julkaisi juuri 13. pitkäsoittonsa “The Nothing”, jota on ylistetty laajalti kautta maailman yhtyeen parhaimpana teoksena vuosiin. Sukupolvensa äänitorvena pidetty kokoonpano on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen miljooniin kuulijoihinsa genrensä klassikoksi nousseella nimikkoalbumillaan sekä sitä seuranneilla merkkiteoksilla kuten “Follow the Leader” ja “Issues”. Tuskan lisäksi Korn nähdään kesällä myös yhtenä Provinssin pääesiintyjistä.

Tuskan festivaalialue koki viime kesänä merkittäviä muutoksia, kun muun muassa sisäänkäynti siirrettiin alueen toiselle laidalle. Hyvin ja huonommin toimineista ratkaisuista on otettu opiksi ja hienosäätöjä sorvataan kohdilleen ensi vuodeksi – Tuska 2020 -viikonloppuna pistetään taas kerran paremmaksi!

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat nyt myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippu.fi:n verkostoissa. Early Crow -liput ovat myynnissä hintaan alk. 139€ vuoden 2019 loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Tuskan ikäraja on 18 vuotta. Muista esiintyjistä, lippukategorioista, VIP-paketeista ja niiden hinnoista tiedotetaan myöhemmin.

TUSKA
26.–28.6.2020
Helsinki, Suvilahti

Lisätiedot:
tuska.fi
facebook.com/TuskaFestival
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
www.youtube.com/tuskafestivalofficial

#tuskafestival

Amo & Elu
Strato 2022
Sabaton 2023
Heilung 2022
AE 2022
Igorrr 2023