Tuska 2022
2.7.2022

Tuska 2022: Lauantai – let's go!

Se olis sitten Tuska-lauantai – let's go! Jos tarttee herätellä itseään eilisillan jäljiltä, niin alueellahan on hyvää kahvitarjontaa: Kattilahallissa Lehmus Roasteryn herkkusumpeilla jyrkkenee corpsen kontrastit takaisin loistoonsa alta aikayksikön! Tänään Tuskassa vihtoo muun muassa Baroness, Stam1na, Blind Channel ja totta kai paljon toivottu Mercyful Fate. Portit aukeavat klo 13.00 ja musa alkaa paukkaamaan klo 13.30. 

Pari pointtia eiliseltä:

  • Saapuvan yleisön piikki ajoittui ennustetusti iltapäivään ja korkeimmalla käppyrä oli arviolta 15-16 välillä. Tämä aiheutti Redin Tuska Check Iniin pitkät jonot, mutta rannekkeenvaihto toimi tehokkaasti ja hoiti tuhansille ihmisille rannekkeet käteen niin, että jonotusaika vaihteli 20-40 minuutin välillä. Festarialueen portille ei jonoja muodostunut. Tänään homma on iisimpi, kun kolmen päivän lippulaisetkin hakivat rannekkeensa eilen. 
  • MobilePayn osalta tölkki/pullopantin takaisinmaksu ei toimi, vaan pantti palautetaan käteisenä. MobilePaylla maksaminen toimii muuten edelleen: merkkarit, ruoka jne. Myös uutta juomaa MobilePaylla ostaessa pantti hyvitetään suoraan uuden juoman hinnassa. Maksukortit toimivat normaalisti. 
  • Tuskan uudelleenjärjestetty festarialue sai tulikokeensa ja alue osoitettiin toimivaksi! Yleisöennätystään paukuttavassa tapahtumassa oli tilaa olla ja hengittää kaikkein suosituimpienkin keikkojen kohdalla. Metalliheimo löysi vessat ja vesipisteet alueen kaikista nurkista ja niitä käytettiin tasaisesti. 

Tästä Tuskan 2022 toiseen päivään! Tervetuloa! 

Ne O 2023
Igorrr 2023
Sabaton 2023
Alestorm
Devin 2023
SW 2023