Tuska 2019. Kuva: Joonas Brandt
17.6.2022

Tuska 2022 -sovellus julki – lataa nyt!

Tässä sulle todella hyvä ja hyödyllinen kädenjatke Tuskaan: Tuska-applikaatio! Milloin suosikkibändi soittikaan? Mistä saa ruokaa ja minkälaista? Vessahätäkin olisi. Tuska-sovellus on festivaali puristettuna taskuun. Jos jokin askarruttaa, vastaus todennäköisesti löytyy appista.

Tämä suosittu & toivottu Tuskan palvelu on ladattavissa nyt sekä Androidille että iOS:ille. Appin ovat koodanneet Tietoevryn velhot. Seuraavaksi pari nostoa applikaation ominaisuuksista.

Tuskan ja bändien merchandisen ennakkomyynti tapahtuu sovelluksen kautta. Ennakkoon ostetut tuotteet voi noutaa Tuska Check Inistä Kauppakeskus Redin katutasosta. Nokkelimmat-pokkelimmathan yhdistävät merkkarin noudon rannekkeenvaihtoreissuun ennakkoon ja onhan se komeaa olla Tuska 2022 -paita päällä heti festivaalille sisään tullessa! Katso Tuska Check Inin aukioloajat.

Merkitse artisteja suosikiksi ja rakenna oma Tuska-lukujärjestyksesi. Fiiliksen määrästä riippuu, noudattaako vastaanottaja sitten lukujärjestysstään vai ei – Tuskassahan on kysymys nautinnosta! Kaverin kanssa on myös aina kivaa vertailla listoja ja sopia, että “nähdään miksauskopin vasemmalla puolella”.

Tietoevry yhdessä Tuskan kanssa on kehittänyt sovellukseen myös kokonaan uuden ominaisuuden, jolla festivaalin häirintäyhteyshenkilöön saa suoran yhteyden napin painalluksella. On tärkeää, että tarvittaessa apua saa nopeasti, joten yhteydenottoon haluttiin luoda suora linja sähköpostin ja puhelinnumeron lisäksi. Hoidetaan homma kumminkin niin, että kovasta koodaustyöstä huolimatta tämä ominaisuus jää tarpeettomaksi.

Lataa sovellus puhelimeesi nyt ja kanna Tuskaa aina mukana:
Android
iOS

 

Amo & Elu
Strato 2022
Sabaton 2023
Heilung 2022
AE 2022
Igorrr 2023