Tuska drinkkimaailma
15.6.2023

Tuska 2023: Tsekkaa festivaalin uudistunut juomatarjonta

Tuskassa ei todellakaan tarvitse jäädä janoiseksi, kun silmäilee tämän vuoden uudistettua juomatarjontaa. Festivaalialueelta löytyy jokaisen metalliheimolaisen makuun laaja kattaus virvoittavaa nesteytystä. Pitkään toivomanne Rockstar Energy -juomat on saatu menulle nyt ensimmäistä kertaa ja samalla koko drinkkimaailma on täksi vuodeksi uudistettu. Suvilahden kentällä tarjoillaan mm. viskejä, ginejä sekä rommeja niin moneen makuun, että drinkeistä saadaan aikaiseksi vaikkapa maittavan maistelumenun. Skeittipuistossa sijaitsevasta rommibaarista saat drinkkisi myös bucket-kokoisena, joten riittää kavereillekin! Toivotun paluun Tuskaan tekee myös hirvietikettinen yrttilikööri. Myös alkoholittomien ystäville löytyy valikoimaa.
 
Rockstar Energy
Ensimmäistä kertaa Tuskassa tarjottavat Rockstar Energy Drinkit lataavat taatusti energiaa festariviikonlopun metallinkovasta menosta selviytymiseen. Rockstar-valikoimasta löytyvät niin sokerilliset kuin sokerittomat energiajuomat.
 
Koff
Koff kärrää Tuskaan lavakaupalla ilolientä janoa sammuttamaan. Olutta, siideriä, lonkeroa, limsaa you name it – nestemäisillä eväillä lähtee festari kulkemaan.
 
Viinitie
Viinitie tuo Tuskaan tutun Cham-pain-konseptinsa, josta löytyvät shampanjasuosikkien lisäksi myös esimerkiksi X-Bergin laatuviinit.
Kvelertak 2023
Sonata pysty
Stratovarius
LS2
deathstars
amorphis dec 2023