Tuska Expo - Viking Drinking Horns
1.6.2022

TUSKA EXPO ON VALMIS – TUTUSTU NÄYTTEILLEASETTAJIIN

Tuska Expo -alueen täyttää tänäkin kesänä huolella valikoitu kattaus toinen toistaan kiinnostavampia näytteilleasettajia, joilla jokaisella on oma tarinansa kerrottavanaan. Ota siis ansaittu tauko keikoillajuoksemisesta ja hengähdä hetki vaikkapa parturin tuolissa tai tatuointikansiota selaten. Tarjolla on niin metalliheimon makuun sopivaa korua ja vaatetta, juomapikaria ja juomapeliä, Corpse Paint -kangasnaamioita, okkulttista kirjallisuutta kuin kitaragalleriaakin. Kannattaa tutustua myös Metalheads Against Bullying -yhteisön toimintaan. Nähdään Tuska Expossa!

Cybershop

Cybershopin musta-pinkin kojun voit bongata tänä kesänä kätevästi Tuska Exposta. Cybershop on tuonut Suomen katukuvaan uusia tuulia ja väriläiskiä perinteisten vaateketjujen rinnalle jo vuodesta 2003. Täältä löydät varmasti tyyli-inspiraatiota Tuska-lookiisi ja arkeen, sillä Cybershop on erikoistunut erilaisiin alakulttuureihin ja trendeihin. 

www.cybershop.fi

Dick Johnson

Rääväsuisen ja laadukkaan grooming-brändin takana lymyää painavaa sanottavaa, sillä Dick Johnson haluaa rohkaista miehiä laittautumaan ja pitämään huolta itsestään. Piipahda siis Dick Johnsonin pisteellä Tuska Expossa ja he jeesaavat sinua parturihommissa parin tuopin hinnalla, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen ja nauttia festarista! 

www.dickjohnson.store
www.dick.fi

Glimmering Deep Design

Festareiden näyttävimmät korut löytyvät Glimmering Deep Designin kojulta. Valikoimasta löytyy niin goottia, viikinkiä, keskiaikaa, steampunkia kuin pin-upiakin. Glimmering Deep Design ahkeroi korut käyttöösi käsityönä. 

https://www.glimmeringdeepdesign.com/fi 

Icebreakers for Vikings

Icebreakers for Vikings -juomapeli on ultimaattinen tunnelmankohottaja, jolla poistetaan festaridarrat ja rikotaan jäät jäyhässäkin porukassa! Myyntipisteellä on jaossa 250 ensimmäiselle pelin ostajalle uniikki “on the go” -viikinkituoppi kaupan päälle. Tuska Exposta löydät myös t-paidat ja hupparit. Pelintekijä Kartini sekä muu Icebreakers for Vikings -klaani kertoo juomapelistä mielellään lisää. 

https://www.icebreakersforvikings.com/

Impossible Bodyart

Impossible Bodyart tuo Tuska Expoon laadukkaat lävistyspalvelut ja -korut. Mukana on myös Tattoo Crew, jossa on taitavia artisteja Rovaniemeltä Helsinkiin. Kokemusta löytyy useasta eri tatuointityylistä, joten tule valitsemaan kuvasti kansioista tai saavu oman idean kanssa. 

https://www.instagram.com/impossiblebodyart/ 

Kaamos Company

Cruelty free and vegan, but extra brutal! Kotimainen Kaamos Company suunnittelee ja valmistaa metallihenkisiä kosmetiikka- ja lifestyle-tuotteita eettisiä arvoja unohtamatta. Valikoimaan kuuluu mm. Käsinvaletut Corpse Paint Soaps -saippuat, orgaaniset Corpse Paint -kangasnaamiot ja Suomessa käsityönä valmistetut Spatanic Rituals -saunatekstiilit. 

https://kaamos.co/ 

Metalheads Against Bullying

Metalheads Against Bullying on yhteisö sekä hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on kannustaa metalli- ja rock-yhteisöjä kasvamaan ja tukemaan toinen toisiaan.

https://against-bullying.no/ 

Routa Design

Routa Design on lahtelainen yhden naisen yritys, joka valmistaa tilaustöitä, taide-esineitä ja koruja. Routa Designin kantava voima on suomalaisessa mytologiassa ja kansanperinteessä. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. 

www.routadesign.com

Tonefest Lounge 

Tonefest Lounge marssittaa Tuska-kävijöiden eteen Vuorensaku Guitarsin kitarat, Skipper’s Ampsin vahvistinosaamisen, Tonefest Guitar Galleryn, Weird Antiquesin ehkäpä hankalimmin roudattavat heräteostokset sekä Tuulentallojan korut ja kaiverrukset. Loungessa kannattaa pyörähtää Tuska Expo -alueella, sillä siellä saattaa vierailla myös muutamia Tuskan lavoiltakin tuttuja hahmoja. 

https://www.tonefestguitargallery.com/
https://www.vuorensaku.fi/
https://www.facebook.com/skippersamps/ 

Viides Askel

Viides Askel on okkulttiseen kirjallisuuteen erikoistunut pienkustantamo. Kustantamon julkaisuista löydät muun muassa kalevalaista metafysiikkaa ja esoteerista maailmankuvaa käsitteleviä laatukirjoja. 

Viides Askel is an independent publishing house, specialised in occult philosophy. Their fine publications emphasise the archaic metaphysics and the esoteric traditions. 

https://viidesaskel.fi/

Viking Drinking Horns

Tuska Expoon saadaan myös vaikuttava valikoima viimeisen päälle viilattuja Viikinki-juomapikareita, jotka on pintakäsitelty elintarvikkeille turvallisiksi, estäen pahan hajun tai maun juomissa. Koot vaihtelevat 50 ml shottipikareista jättimäisiin neljän litran kolpakoihin, tule valitsemaan omasi!

https://vikingdrinkinghorns.com/ 

 

polaris
LS pysty
Stratovarius
Amaranthe
Avatar 2024
amorphis dec 2023