22.6.2016

TUSKA-KISKA NARINKKATORILLA

Tuska avaa jälleen festaria edeltävällä viikolla Tuska-kiskan. Kiskalla voi vaihtaa kolmen päivän liput rannekkeisiin, joogata, ostaa Tuska lippuja ja merchandiseä, voittaa lippuja, sekä jututtaa artisteja!

Kiska on avoinna seuraavasti:

Ma 27.6. klo. 14 - 18
Ti 28.6. klo. 12 - 18
Ke 29.6. klo. 12 - 18
To 30.6. klo. 12 - 19
Pe 01.7. klo. 12 - 16  

Ohjelma Kiskalla:

Tiistaina kiskalla pidetään festariaiheinen musavisa. Visan hostaa Radio Helsingin Korkeajännite ja Hapan & Imelä –ohjelmista tuttu Nikke Lempeä. Osallistua voi itsekseen tai kahden henkilön tiiminä, voittajatiimille palkintona liput Tuskaan. Musavisa alkaa 15:00.

Keskiviikkona Turmion Kätilöt & Mörbid Vomit: Tuska Makeover. Bändien jätkät meikkaavaat erään onnekkaan viralliseen festarikuosiin 16:00.

Keskiviikkona kiskalla nähdään Diablon Rainer Nygård ja Stam1nan Pekka Olkkonen haastiksen ja meet & greetin merkeissä. Rainer paikalla 17:00.

Torstaina päivällä Tuska Heatseeker artistit Archie Cruz (Santa Cruz), Samy Elbanna (Lost Society) ja Hannes Kett (Shiraz Lane) tulevat piipahtamaan kiskalla radiohaastiksen ja Meet & Greetin merkeissä. Pojat kioskilla 13:30.

Torstaina illemmalla kiskalla joogataan! Viime vuonna Tavastialla pidetty Musta Jooga goes Tuska -sessio oli sekuneissa loppuunvarattu ja se sai erittäin positiivisen vastaanoton. Nyt vaihdetaan pykälää isommalle ja valloitetaan Narinkkatori joogaten! Jooga alkaa 17:00.
 
Tuska Musta Jooga Open Air on kaikille, joita kiinnostaa joogan harjoittaminen. Taustamusiikkina pauhaa luonnollisesti Tuska -16 esiintyjiä, ei siis tarvitse arastella osallistumista. Olitpa sitten gootti, hevari, rokkari, punkkari, okkultisti tai muuten vain kiinnostunut (myös) elämän tummemmasta puolesta. Harjoitus antaa mahdollisuuden tutkiskella omaa hengitystä ja kehon linjauksia särmikkäämmän musiikin tahtiin. Joogaharjoitus on hidasta ja kaikille sopivaa – omaa kehoa kuunnellen.

Tapahtuma on ilmainen, avoin kaikille. Oma matto mukaan. Jooga alkaa 17:00. Joogassa on säävaraus. Joogan vetää Musta Joogan perustaja Meri Mort.

Facebook event: https://facebook.com/events/1064511666962914/ (tänne ilmoittautumiset)

Rannekkeenvaihto:

Kolmen päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla pääsee kulkemaan festivaalialueelle sisään ja sieltä ulos myös kesken tapahtumapäivien. Ranneke toimii sisäänpääsynäsi kaikkina kolmena festivaalipäivänä. Suosittelemme silti myös lipun/sen varaustietojen säilyttämistä mahdollisia ongelmatilanteita silmällä pitäen.

Ainoastaan kolmen päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin, muilla lipputyypeillä vain kerran festivaalipäivässä alueelle sisään. Kaikki festivaalin liput luetaan elektronisesti portilla, kuten myös ennakkovaihdonkin yhteydessä.

Kolmen päivän lippu tulee vaihtaa rannekkeeseen henkilökohtaisesti: Tarkoittaen, että irtonaisia rannekkeita ei luovuteta kenellekään, vaan ne kiinnitetään vaihtotilanteessa suoraan lipunhaltijan ranteeseen, jotta ne tulevat kiinnitetyiksi oikein ja mahdollisilta väärinkäytöksiltä vältytään.

Rannekkeenvaihto alkaa Suvilahdessa tuntia ennen festivaalin porttien avautumista pe 1.7. klo 12:00.

Huom. Rannekeenvaihto ennakkoon tapahtuu Tiketin laitteistolla. Jos olet ostanut 3 päivän lippusi Ticketmasterista tai Lippupisteestä, voit vaihtaa lippusi rannekkeeseen vasta seuraavana päivänä, jotta lipun tiedot ehtivät päivittyä lipunlukua varten toisista lippukaupoista Tikettiin.

Kvelertak 2023
BL 2
Sonata 2023
BL
deathstars
Kvelertak 2023