Paitakauppaa Tuskassa 2019. Kuva: Joonas Brandt
20.5.2022

TUSKA MUUNTUU KÄTEISETTÖMÄKSI

Kolikot kuuluvat kuolleiden silmille! Tuska muuntuu täysin käteisettömäksi festivaaliksi yhdessä Pohjoismaiden suurimman mobiilimaksutoimijan MobilePayn kanssa. Näin mobiilimaksamisesta tulee nopeampaa kuin thrash-kitarasankarin soolosta. Käteisestä luopuminen ei ole suuren suuri muutos, sillä viime vuosina Tuskassa valtaosa maksuista on tehty sähköisesti ja käteisen käyttö on ollut vähäistä.

"Maailma muuttuu käteisettömäksi ja Tuska on tässä kehityksessä mukana", summaa festivaalin toimitusjohtaja Eeka Mäkynen.

Maksaminen on totta kai myös turvallista, jotta metallikansa voi huoletta keskittyä oleelliseen – festarista nauttimiseen. Lankapuhelimen omistajatkin on huomioitu ja yleisimmät korttimaksutavat luonnollisesti toimivat Tuskassa.

Tölkkien palautus ja kierrättäminen toimii kuin ennenkin. Palautuspisteellä saa pantin takaisin maksukortille tai puhelimeen.

MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille ja omaan käsipuhelimeen saat appin ladattua sovelluskaupastasi tai suoraan MobilePayn sivulta.

Puhelinholsteri niittivyölle ja let’s festival!

polaris
LS pysty
Stratovarius
Amaranthe
Avatar 2024
amorphis dec 2023