Bruce Dickinson
6.11.2018

TUSKALIVE: BRUCE DICKINSONIN ”SPEAKING TOUR” KULTTUURITALOLLE TAMMIKUUSSA

Maailman suurimpiin metallibändeihin lukeutuvan Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinson saapuu tammikuun 15. päivä Helsingin Kulttuuritaloille, jossa hän esiintyy ”spoken word”-henkisesti tuoreen ”What Does This Button Do” -omaelämäkertansa tiimoilta.

Esitykseensä Dickinson sisällyttää otteita kirjastaan, elävöittää tarinoitaan kuvamateriaalilla ja katsojilla tulee olemaan mahdollisuus esittää hänelle kysymyksiä lämminhenkisessä keskusteluympäristössä.

Lipunhintaan sisältyy myös ”Bruce Dickinson - omaelämäkerta. What does this button do?”-kirja, jota on kuvailtu muunmuassa näkemykselliseksi ja viihdyttäväksi Rolling Stonen toimesta.

Bruce Dickinson aloitti uransa pubi-bändien laulajana 70-luvullla ja Iron Maideniin hän liittyi vuonna 1981. Hänen ensimmäinen levynsä yhtyeen riveissä on klassikkoalbumi ”Number Of The Beast”. Dickinson lähti Iron Maidenista vuonna 1993 keskittyäkseen soolouraansa, mutta palasi bändiin vuonna 1999.

Musiikillisen uransa lisäksi Dickinson tunnetaan intohimostaan lentämistä kohtaan, mies lentää Iron Maidenin Ed Force One -lentokonetta bändin kiertueilla sekä on mukana ilmailualan yrityksissä.

Bruce Dickinson on monien taitojen mies, jolla riittää tarinoita vaiheikkaan elämänsä varrelta. Tammikuussa tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus kuulla yhden metallimusiikin valovoimaisimmista  hahmoista kertovan elämästään musiikin parissa ja sen ulkopuolella.

Bruce Dickinson - ”What Does This Button Do” Speaking Tour
15.1.2019 - Kulttuuritalo, Helsinki
Lipunhinta alk. 59,00 € / 83,00 €
Lipunhinta sisältää palvelumaksun 4,00€ ja ”What Does This Button Do”-kirjan
Ikäraja: Sallittu | ovet 19:00
Ennakot:
Ticketmaster
Tiketti
Lipunmyynti alkaa to 8.11.2018 klo 9:00

LISÄTIETOA:
https://screamforme.com/
tuska.fi/tuskalive
https://www.kulttuuritalo.fi/

Yhteistyössä Radio City

Ne O 2023
Igorrr 2023
Sabaton 2023
Alestorm
Devin 2023
SW 2023