Body Count by Jesse Kämäräinen
30.6.2018

TUSKAN AVAUSPÄIVÄ KERÄSI 12 000 KÄVIJÄÄ SUVILAHTEEN

Body Countin ensi vierailu Suomeen kruunasi Tuska 2018 avauspäivän. Ice-T ryhmineen piiskasi Suvilahden 12 000 fania ennennäkemättömään hurmokseen. Muita päivän vetolauloja olivat mm. Mike Pattonin isännöimä Dead Cross, melodödis-komeetta Arch Enemy, tyylikäs Tribulation, ja kolmoslavaa dominoineet Tuska-torstai-voittaja Keoma sekä hard rock -ihmeet Shiraz Lane.

Festivaalisääkin pysyi pääosin suosiollisena ja jopa viikon teemaan sopivia sateenkaariakin nähtiin. Lauantaina on luvassa vähintäänkin samantasoista tarjontaa ja muistakaa nauttia festivaalialueen lukuisista palveluista, kuten Rottanaama Bissebingosta, Veikkaus Loungesta, mittavasta ruoka-alueesta sekä taiteellisesta annista.

Muistakaa, että lippuja on vielä saatavilla, sekä lauantaille, että sunnuntaille. Tuska-liput myy Tiketti, Ticketmaster ja Lippu.fi sekä festivaaliportin lipunmyynti. Huomatkaa, että lippukoodien siirron vuoksi kyseisen päivän lipunmyynti päättyy Ticketmasterissa ja Lippu.fi:ssä klo 10:00. Tiketistä lippuja saa tämän jälkeenkin sekä festivaaliporteilta festivaalialueen auettua.

Huomenna jatkuu!

Kvelertak 2023
Sonata pysty
Stratovarius
LS2
deathstars
amorphis dec 2023