Teehuone
11.4.2019

TUSKAN ILMAISTAPAHTUMAT REDISSÄ NYT KÄYNNISSÄ

- Lost Societyn Samy Elbanna ja Arttu Lesonen torstaina 11.4. klo 18:30 livenä Tuskan Teehuoneella

Tuska ja Kauppakeskus REDI tekevät tänä vuonna yhteistyötä, joka on alkanut jo tällä viikolla. Maanantaina avautunut Tuska Teehuone REDIn toisessa kerroksessa tarjoilee koko viikon ilmaista ohjelmaa Tuskan tyylillä, ja torstaina klo 18:30 popup-teehuoneella nähdään akustinen keikka, jonka erityisestä annista vastavat Lost Societyn Samy Elbanna sekä Arttu Lesonen.

Tuskan ja Lehmus Roasteryn uutuutta, Early Grave -teetä tarjoillaan teehuoneella vieraileville, ja sitä on myös mahdollisuus ostaa mukaan – vaikkapa sen jälkeen, kun on ottanut lauantaina lävistyksen tai tehnyt Tuska Festivalin jo legendaariseksi hemmotteluksi muotoutuneen Black Dining -fine dining -tilan koristeita.

”Oma piipahdukseni Tuskan popupissa venyikin kokopäiväiseksi teeseremoniaksi pääkallojen ja hyvän hevin ympäröimänä. Pakko myöntää, että sielunmaisema kolahti”, Finnish Metal Eventsin ja Tuska Festivalin toimitusjohtaja Eeka Mäkynen kertoo tyytyväisenä.

Tuskan Teehuoneella on nähtävillä myös asiaankuuluvaa taidetta: Ilmari Wärrin Children of the Future -betonipääkalloreliefi on saanut popup-näyttelyssä seurakseen Shadow Room Projectin taiteilijan ihmismosaiikin sekä vanhoista pitsiliinoista rakennetun kaksimetrisen pääkallon.

”Vaikka pääkallot heijastavat kuolemaa, ei teoksen tarkoitus ole ylistää sitä, vaan saada kävijä ymmärtämään tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden välttämättömyys maailmassa. Jos emme säilytä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, niin lapsemme saavat varmasti elää tulevaisuuskuvastossa”, Wärri kertoo.

Teehuone on avoinna joka päivä tämän viikon ajan REDIn toisessa kerroksessa arkena klo 12-20 ja viikonloppuna 12-18.

Anthrax 2022
AE 2022