Info

FESTIVAALIALUE

Sijainti
Tuskan festivaalialue sijaitsee Suvilahden tapahtumakentällä. Yleisöportti sijaitsee lähellä Kauppakeskus REDIä, koksikadun ja leonkadun risteyksen tuntumassa. Alueelle on vain yksi yleisön sisääntuloportti, jossa on useampia kaistoja. Huomioikaa, että lipunluku- ja rannekekäytännöistä johtuen jonotusajat saattavat olla perjantaina verraten pitkiä.

Aukioloajat
Pe 1.7.2022 klo TBA
La 2.7.2022 klo TBA
Su 3.7.2022 klo TBA

Jokaisen päivän viimeinen artisti lopettaa esityksensä 60 minuuttia ennen porttien sulkeutumista. Tarkat soittoaikataulut aikataulu-sivulta.

Ikäraja
Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.

Saapuminen
Paikalle kannattaa saapua julkisilla kulkuneuvoilla: metrolla Kalasataman metroasemalle.

Joukkoliikenteen aikataulut löytyvät osoitteesta www.hsl.fi.

Pysäköinti Helsingissä on maksullista. Festivaalialueen läheisyydessä ei ole parkkitilaa autoille.
Lähin kaupunkipyöräasema sijaitsee Kalasatamassa. Omalla polkupyörällä saapuville ei valitettavasti ole varattu omaa vartioitua pyöräparkkia.

KARTTA
Julkaistaan myöhemmin.
LIPUT

Lippuinfot LIPUT-sivulla:
http://tuska.fi/fi/liput

VIP AREA 51

VIP AREA 51 -PAKETIT

VIP 3pv alk. 279,00€

Päiväliput tulevat myyntiin myöhemmin.

VIP AREA 51 -paketti sisältää:
- TUSKA 2022 VIP-passi, kaulanauha ja ranneke
- Pääsy uudistuneelle ja vehreälle VIP Area 51:lle festivaalialueen sisällä
- VIP Area 51 palvelut: Ravintola A-oikeuksin, erilliset saniteettitilat.
- Ruokailu VIP-alueella, yksi ateria per passin oikeuttama päivä. Vallitsevasta tilanteesta johtuen ruokailun tarkemmista järjestelyistä ilmoitetaan myöhemmin.

PIKKU-TUSKA

Tiedotetaan myöhemmin.

TUSKA EXPO
Tiedotetaan myöhemmin.
ESTEETTÖMYYS

Liikunta- ja näkörajoitteiset
Saattaja (1 hlö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. Saattaja ei tarvitse erillistä lippua. Isojen ulkolavojen miksaustornien läheisyydessä on pyörätuolikorokkeet. Suvilahden tapahtuma-alueesta pyritään tekemään mahdollisimman esteetön pyörätuoliasiakkaille.

RUOKA
  Tiedotetaan myöhemmin.
   
   
 

 

   
   
   
   
   
   
   
   
MAJOITUS

Leirintä ja majoitus
Rastilan leirintäalue sijaitsee samannimisen metroaseman vieressä, liikkuminen sinne Suvilahdesta metrolla Kalasataman asemalta on kätevää ja metromatka kestää n. 12 minuuttia. Leirintäalue on Helsingin kaupungin liikuntaviraston ylläpitämä ja siten avoinna kaikille.

TURVALLISUUS

Turvatarkastus
Järjestyksenvalvojat tekevät portilla sisääntulijoille turvatarkastuksen. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi portilla.

Narikka/tavaransäilytys
Festivaalialueen pääportilla on maksullinen narikka. Kertakäynnin hinta on TBA€. Säilytystilojen rajallisuuden vuoksi emme voi säilöä narikassa rinkkoja tai muita isoja laukkuja. Isot laukut voi säilöä Helsingin rautatieaseman tavarasäilytyksessä.

Kielletyt esineet, aineet ja asiat
Omien alkoholijuomien tuominen tapahtumaan on kielletty. Portilla suoritetaan laukkutarkastus. Tapahtumaan saa tuoda yhden (1) läpinäkyvän, avaamattoman muovipullon alkoholitonta juomaa tai tyhjän, läpinäkyvän, muovisen juomavesipullon per asiakas. Suurin sallittu pullokoko on 1,5 litraa. Kaikki pullot tarkistetaan portilla ja järjestyksenvalvojilla on täysi oikeus käyttää omaa harkintaansa ja kieltää epämääräisten juomapullojen viemisen festivaalialueelle.

Kaikenmoinen koristautuminen on erittäin suotavaa, kunhan otatte huomioon asusteidenne turvallisuuden. Eturivissä ryysiessänne saatatte vahingoittaa kanssajuhlijaa naularannekeellanne. Festivaalialueen portilla järjestyksenvalvojat tarkistavat ulkoasunne ja poistavat kaiken vaaralliseksi kokemansa, esimerkiksi nauloista tehdyt rannekkeet. Asustautumisessa onkin syytä ottaa käyttöön terve maalaisjärki.

Muita kiellettyjä esineitä festivaalialueella ovat (terä)aseet, lasipullot, purkit, alumiinitölkit, järjestelmäkamerat, nauhurit sekä sateenvarjot ja kaikki vaarallisiksi luokiteltavat esineet. Järjestyksenvalvojat tekevät portilla sisääntulijoille tarkastuksen näiden esineiden poissulkemiseksi.

Mikäli kuitenkin mukananne on jotain vaaralliseksi katsottavaa, festivaalialueen portilla on narikka, johon voitte tavaranne jättää.

Lemmikkieläinten tuominen alueelle on kielletty.

Avotulen teko alueella on kielletty, joten esim. kertakäyttögrillien tuominen alueelle on kielletty.

Retkituolit
Retkituolit on sallittuja festivaalialueella, sen reuna-alueilla - mutta EI esiintymislavojen edessä.

Video- ja valokuvaaminen
Taskukameralla kuvaaminen on alueella sallittua. Kaikenlaisten ammattimaisten järjestelmäkameroiden, video- ja muiden nauhurien tuonti alueelle on kuitenkin kielletty.

Tupakointi alueella
Tupakointi on kielletty esiintymislavojen välittömässä läheisyydessä, teltoissa, sekä sisätiloissa. Otathan muut huomioon tupakoidessasi.

Ensiapu & sairaanhoito
Alueella on ensiapupiste, joka on merkitty pohjakarttaan ja Tuska-appiin. Alueen ollessa kiinni ja vamman ollessa vakava kannattaa ottaa yhteyttä Terveyspalvelujen neuvontaan, puh. 09 100 23.

Lähin apteekki löytyy REDIstä. Yliopiston apteekki Mannerheimintie 96:ssa Töölössä on auki 24h.

PALVELUT

Ruoka ja juoma
Ruokamyyntipisteistä ilmoitetaan myuöhemmin.

Narikka/tavaransäilytys
Festivaalialueen pääportilla on maksullinen narikka. Kertakäynnin hinta on TBA€. Säilytystilojen rajallisuuden vuoksi emme voi säilöä narikassa rinkkoja tai muita isoja laukkuja. Isot laukut voi säilöä Helsingin rautatieaseman tavarasäilytyksessä.

Appsit
Tuskan älypuhelinsovellukset tulevat ladattaviksi myöhemmin.

Pullonkeräys- ja kierrätys
Alueella on festivaalin toimesta järjestetty pullonkeräys, jonka tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen. Alueella kerätään Biojätettä ja sekajätettä (merkattu "ORGANIC" ja "MIXED"). Ruokailuvälineet ja lautaset ovat biohajoavia.

Löytötavarapiste
Festivaalin löytötavarapiste sijaitsee pääportilla narikan ohessa. Mikäli löydät alueelta jotain arvokkaan oloista, voit toimittaa sen löytötavarapisteeseen tai lähimmälle järjestyksenvalvojalle. Jos hukkaat jotain, käy kysymässä sitä löytötavarapisteeltä. Tapahtuman jälkeen noutamatta jääneet löytötavarat toimitetaan Pasilan poliisitalon löytötavaratoimistoon.

Nimikirjoitukset
Nimikirjoitus-pisteestä tiedotetaan myöhemmin.

MAKSUTAVAT

Maksutavat
Tuskassa toimivat kaikki maksuvälineet; mobiilimaksaminen, luotto- ja debit-kortit sekä käteinen. Festivaali suosittelee käyttämään digitaalista rahaa.

JATKOKLUBIT
Ilmoitetaan myöhemmin.

 

Anthrax 2022
LS 2021
AE 2022
AA x MH